Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

proud

makeitrealJag har slagits sen dag ett, jag har vågat tro på mina drömmar och tro fan att folk har pissat på mig för det, men det är något här inne i mig som aldrig har gett upp, något som har kämpat när slagord har kastats. Men någonting får mig att tro på det jag gör, jag hör människor som har så mycket fördomar att jag vill kräkas rakt ut, kön eller läggning har för fan ingen roll. Vi är människor, oavsett svart eller vit så går vi tillsammans, du skiner inte genom att trycka ner någon annan, dem fem minuter frid i själen du får är samma fem minuter du kommer få tillbaka när karman tröttnar.

Jag springer idag, kommer springa imorgon. Blir du starkare av att spotta någon i facet, hoppas du tycker samma sak när gör det i motvind. Att gå in i ledet, tycka precis som alla andra. Människan är ett flockdjur springer som grisar i samma led, men jag är en ensamvarg som valt det jag har gjort. Har svårt att trivas i situationer där jag inte känner igen mig själv. Det handlar inte om mig, det handlar om så många andra. Som du och även jag. Stå upp för dina drömmar, låt inga fuckers trycka ner dig när du kämpar så hårt! Ge dem ett flin rakt upp i facet, och alla människor som sitter och håller med alla mobbare där ute, vakna upp ni också! Gör något eget av erat liv, den människan du ser upp till kommer ändå aldrig få en framtid! Dem som skrattade då, vill göra high five idag? Det funkar inte så kompis. Håll hårt i dina riktiga vänner och lämna dem som rycker med dig i något du själv inte vill.

Tack för mig

booom

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Du är verkligen inspiration!

  Jennifer 2013-10-10 22:18:46
  Svara
 • Jag älskar dig!

  josefine eek 2013-10-09 18:32:21
  Svara
 • Dina glasögon, var hittar jag dom?

  Jesper 2013-10-09 18:00:12
  Svara
 • Grymt bra skrivet! Ser verkligen upp till dig!

  Jag skrev ett inlägg igår om lite av mina känslor osv. Mådde inte så bra igårkväll så jag skrev ut mig lite på min blogg. Och det skulle verkligen betyda guuuuuuld om du kanske gick in och läste det? Jag blir verkligen inspererad av dig och vi alla kommer må dåligt ibland och bli utsatta för skit. Man får lära sig att bemöta det på ett bra sätt och leva vidare.

  Men snääääla läs det inlägget. Skulle verkligen bli jätte glad 🙂

  Lydia 2013-10-08 20:07:59 http://www.lydiaamolin.blogg.se
  Svara
 • Så sant! Om du stöter på människor som vill trycka ner dig så är det bara ett tecken avundsjuka… Men kom ihåg att haters är ett mått på framgång.

  Mathias Hjorth 2013-10-08 16:45:26
  Svara
 • Jag förstår inte riktigt, jätte mkt kläder som du skrev att du skulle ha bloppis på för att du aldrig använder använder du jätte ofta, tex dehär skorna, väskor och jackor du haft på outfits tidigare i veckan, undrar lite hur du tänkte där? ville du bara visa att du hade de kläderna eller vadå? tacksam för svar! 🙂

  2013-10-08 16:33:28
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Nej jag rensade garderoben därför la jag fram allting så jag tog en bild mest i själva stunden 🙂

   Bästa

   Viktor Frisk 2013-10-08 17:03:40
   Svara
 • Jättebra sagt Viktor! Du är som en förebild för mig!

  Ps: Vart har du köpt dom där skorna? Riktigt snygga! :D<3

  Nelly 2013-05-14 19:24:43 http://nessyy.blogg.se
  Svara
 • Så stark en himla stor förebild så pip bra kommer alltid att vara en läsare av bloggen och en följare på instagram för du är så himla bra

  Olivia 2013-05-14 08:05:19
  Svara
 • Hej jag har nu skrivit ett inlägg om vad som hände för tre år sedan. Ta dig gärna tid att läsa skulle vara guldvärd. Kram www.nattstad.se/juliakulikdanielsson

  Svara
 • folk som säger saker om mitt utseende går in igenom mitt öra och ut igenom det andra när dom kommenterar min glugg emellan framtänderna ger jag dom ett extra stort leende så att dom får njuta extra av mina vackra tänder , kollar folk på stan konstigt på mig för att jag har finnar så hälsar jag glatt på dom tillbaks och ler stort mot dom, det dödar dom haha och ger mig bara ett mer mmm i livet att se dom lida över att dom inte är lika grymma som mig!

  du är inspiration! 2013-05-13 23:11:46
  Svara
 • Du är så jäkla grym Viktor! Du ger mig verkligen motivation till att gå min egna väg och du får mig verkligen på bättre humör, alltid! Hur jag än känner mig så lyser jag alltid upp när jag läser din blogg, ett stort leende på läpparna liksom. Helt otroligt att någon kan vara så grym och ha sin egna stil och få så många att hänga på! All kärlek till dig! Helt otroligt glad att ja hamnade här av en slump och nu får jag aldrig nog av att läsa dina inlägg! Kram

  Wilma 2013-05-13 22:19:46
  Svara
 • Du gör så att jag vill fortsätta kämpa, jag har det inte lätt men jag har det inte svårast heller, men du gör så att man vill fortsätta kämpa. Du skriver på ett sånt bra sätt och du har inte heller haft det lätt och jag tror det är därför så många kan relatera till det du skriver, till och med bli starkare. Du är en stor inspiration för oss alla, fortsätt med det!
  Kram på dig!:)

  moa 2013-05-13 22:09:35
  Svara
 • Word! Har alltid gått min egna väg och kommer alltid att göra det 🙂

  Sara 2013-05-13 21:59:02 http://backstromsara.webblogg.se
  Svara
 • Viktor…
  Jag vet fan inte vad jag ska skriva!
  Fan så jäkla bra skrivet, har alltid sett upp till dig. Men fan du tar det till nya höjder.
  Asså Viktor, jag får inte fram ord.<3
  Gud fortsätt såhär.

  Av att läsa din blogg mår jag bra…

  Amalia 2013-05-13 21:44:06
  Svara
 • Fan vad bra sagt <3

  Alma Engström 2013-05-13 21:39:07
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind