Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

himlen har fått en ängel, vila i frid min fina vän

Jag kan inte ens förstå att det här kan ha hänt, hur jävla grym världen är. Tårar har runnit ner och alla tankar går åt de stunder när vi har pratat om allt. Du frågade mig för några dagar sedan vad lycka var, att jag såg lycklig ut.

Jag kommer kriga för oss, jag ska leva för två. Alla de kvällar då du lyst upp mina kvällar och att vi bestämt att ta över världen tillsammans, det gör ont och jag lämnar alla mina tankar åt dina närmsta och tänder ett ljus för dig. Jag hoppas du får känna på lycka nu, lycka på riktigt! En vän som dig har jag aldrig träffat, så annorlunda och så ödmjuk. Vila i frid, Simon Wigren.

lyckabrorJag kommer aldrig ge upp, in i det sista! Jag lovar dig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • <3

  Amanda 2013-07-06 06:13:36
  Svara
 • Vila i frid Simon massa styrkekramar till dig Viktor

  Julia 2013-07-02 14:48:59
  Svara
 • Allt är så jäkla sjukt! Jag bor i Borås precis som simon och trots attjag inte kände honom så vet jag att han var en underbar människa eftersom vi har gemensamma vänner och jag har hört massa bra saker om honom. Jag har efter detta verkligen insett att livet inte alls är som man kanske tänker, man kan faktiskt ALDRIG veta vad som kommer hända, jag blev plötslig väldigt djup om detta på min blogg, men det jag hoppas är att han har det bra, var han än är just nu och att alla inte tar livet så för givet hela tiden..
  Rest in peace Simon!

  Matilda 2013-07-01 23:59:11 http://matildahaglund.colin.se
  Svara
 • Jag kan bara ana hur ont det gör att förlora en vän. Jag har haft släktingar som har dött och vissa som var alldeles för unga! Man undrar ibland om man någonsin kommer att klara sig ur det svarta hålet, och det gör man tillslut. Det kan ta tid, ibland behöver man hjälp, men jag kan lova dig att du kommer att fixa det! Du är tillräckligt stark. Och du ska veta att jag som många andra läsare står vid din sida i svåra tider.
  Be strong! Kram på dig!!

  Moa Bergström 2013-07-01 21:34:48 http://moabergstroom.blogg.se
  Svara
 • Viktor jag förstår precis hur du känner dig.. En stor sorg blir det, och så många frågor man får, fast man får inga svar.. 🙁
  Det är hemskt att någon bara försvinner sådär.. Hade själv en kompis som valde att gå över på andra sidan, som inte alls orkade någonting längre, hon såg licksom aldrig det där ljuset, att det faktiskt kommer en dag då allt blir bra igen!
  Men jag sänder stora kramar till dig Viktor, och du kommer klara detta fint <3

  Madeleine Wallentin 2013-07-01 15:13:48 http://nattstad.se/madeleinewallentin
  Svara
 • Aw jeg er virkelig ked af, at du har mistet en person, så tæt på dig :C Hvil i fred, og de varmeste tanker fra Danmark!

  Line 2013-07-01 00:50:06 http://www.nancakes.org
  Svara
 • Världens finaste Simon!! Vi saknar dig, vila i frid <3

  En boråsare. 2013-06-30 22:27:47
  Svara
 • Det gör ont i mig att veta hur grym vår värld är. Även om jag inte känner honom riktigt så har jag många närstående som stod honom nära. Jag delar sorgen med dem och Borås har fällt många tårar. Vila i frid, Simon. <3

  2013-06-30 19:42:27 http://www.nellieastrid.blogg.se
  Svara
 • Åh, vad hemskt. Vila i frid finaste Simon ♥

  . 2013-06-30 11:31:20
  Svara
 • Fruktansvärd vi lever i, ena dagen har man någon och andra dagen är han/hon helt borta, föralltid. Mår illa bara av tanken. Tänker på Simon samt familj och vänner i denna svåra stund ♥

  Sandra 2013-06-30 01:06:06 http://svanholts.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry