Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STRONG AS LIFE

Jag sitter och ska precis börja jobba snart, tog en liten sovmorgon idag för jag kände att min kropp inte riktigt hängde med i samma tempo som jag ville imorse, det känns att jag börjar komma igång med träningen nu i starten för träningsvärken är inte nådig, jag undrade på riktigt imorse om det var Viktor Frisk 18 år, eller Berit Frisk 78 lixom som gick upp i sängen imorse.

Inget illa menat mormor, men du vet vad jag menar! 😉 Igår var jag med Bobby och Rebecca hela kvällen. Vi åt mat, pratade och alla var så trötta så vi tog det bara lugnt tanken var bio men vi kom inte så långt, jag åkte hem igen runt tolvslaget och somnade innan jag ens tagit av mig kläderna.

everything3Var med och gör skillnad, förändra en annans människas liv. #strongaslife jag tycker ni ska gå in på den här hemsidan se vad dem står för och göra skillnad träna med ett gott samvete och rädda liv, rädda barn! strongaslife.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry