Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BRA START PÅ DEN HÄR ONSDAGEN

Den här dagen har börjat bra, riktigt bra faktiskt. Jag gick ner och köpte träningskort på SATS, får väl se hur länge jag stannar här nu då. Det som är kul med mig är att jg ger mig in i situationer som jag ibland inte har full koll på, men ändå har jag full koll!

Tränade med Bobby & Rebecca, ska berätta mer om vårat pass senare! Nu sitter jag på Langolo och jobbar och hänger med Joe och gänget, grym musik och skönt häng! Jag klagar inte, ska möta upp Rebecca, Bobby & Roy senare och gå runt Djurgården och sen kolla på någon bio. =)

t3 t7 t5 t4Min beställning har även kommit som jag gjorde förra veckan, jag ska skriva mer om det senare men jag vill först ha full koll själv så dem ska gå igenom allt med mig ikväll! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • jag är så trött på all dyslexi och all ofullständig meningsuppbyggnad som man ständigt bemöter här. Fina bilder visserligen men texten som kommer med bilderna är helt meningslösa och förvirrande.
    Angående din stil så fungerar allt, MEN, du måste införskaffa dig ett par snygga jeans. Du ser inte klok ut i de ljusa som du brukar ha!
    Ful klocka har du också!

    Felix 2013-06-20 00:41:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry