Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÄNTLIGEN MÅNDAG, NY VECKA, NYA MÅL!

God Morgon! Sjukt härligt att vakna upp och veta att det är måndag äntligen. Under stora delar av min gårdag stod jag fast på tågcentralen i Stockholm och väntade på mitt tåg hem, tråkigt! Kom hem ganska sent till Eskilstuna, skönt att vara hemma några dagar. Får se hur det blir, jag kanske kommer bo i Stockholm någon månad, det får vi se =)

Från och med idag ska jag nu igen försöka översätta de flesta av mina inlägg till engelska och det i begäran ifrån min engelska lärare, så ingen (google-translate) haha! Men det är ett sätt för mig att lära mig engelska ännu bättre. =)

Good Morning! Nice to wake up and know that it’s Monday at last. During much of my yesterdays I stood firm at the main trainstation in Stockholm, and waiting for my train home, boring! I come home late to Eskilstuna, good to be home a few days. We’ll see how it goes, maybe I will stay in Stockholm a month or so, we’ll see =)

From today I will again try to translate most of my blogposts into English, and that a request from my English teacher, so no (Google-translated) more, haha! But there is a way for me to learn English better. =)

IMG_4185God Morgon! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson