Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN HEL DAG I SOLEN MED HÄRLIGA VÄNNER!

Heej! Hur mår ni? Jag har precis kommit hem till en polare med ännu fler polare så jag tänkte hoppa in i duschen nu sen ska vi hem till Hanna och grilla på hennes tak ikväll med ett gäng sköna människor, idag har vi varit i en park hela dagen och solat, badat (benen iallafall) haha och bara haft det för bra!

Lägger in några sköna bilder som jag tog med min telefon, ha en riktigt bra fredag så hörs vi senare jag tar med mig kameran =)

boomboom_edited-1Jag har svarat på alla kommentarer, ni är grymma! Det är så man nästan vill träffa (alla som läser bloggen) och så har man en heldag då man badar, grillar, solar och bara myser!! Hur galet hade inte det varit? Några tusen pers i en park och alla lär känna varann, bästa drömmen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Grym du är Viktor! 😀
  Snälla…lilla jag bor i skåne men jag hade lätt åkt upp till stockholm nu i sommar om du skulle
  fixat den briljanta idèen! Go for it please! Det vore fruktansvärt kul! 😀

  Ellinor Bengtsson! :D 2013-06-14 21:56:47
  Svara
 • Du är bäst Viktor, jag önskar verkligen att jag fick träffa dig någongång, skulle bli så glad! Men man ska ju aldrig säga aldrig, när man minst anar det så kanske jag möter på dig på Stockholms gator eller vart som helst i Sverige! 😀 Stor bamse kram på dig! <3

  Matilda 2013-06-09 12:54:39 http://www.thisismatilda.se
  Svara
 • Nice 🙂

  matilda 2013-06-08 12:14:23 http://matildiz.se
  Svara
 • Vår veckans blogg avgörs på onsdag så det finns mycket tid kvar att anmäla sej! Anmälningsinlägget finns på vår kategori ”tävlingar” nu så är det väl dags för mej att säga GOOD LUCK!

  Elvira 2013-06-08 12:13:49 http://Klaraelvira.blogg.se
  Svara
 • Hej Viktor, idag när jag var i centralen och stod på högra rulltrappan uppåt på väg mot sergelstorg så kollade jag runt lite och fick syn på dig mitt i mot mig fast i vänster rulltrappa och jag kunde knappast andas för jag blev så förvånad! Har följt din blogg ett tag och gillar det du skriver. Där stod du i iallafall med din fckperfection-keps med din kompis som inte hade några skor på sig och kostym, det var rätt komiskt men det var kul att få se dig, kram! 🙂

  Heddie 2013-06-08 11:55:39 http://Heddieslife.blogg.se/
  Svara
 • Oh god. Du är så sjukt snygg på alla bilder och jag vill bara träffa dig och krama om dig, du verkar så otroligt snäll och allt. Stor förebild! De där med parken lät typ som en dröm.
  Kram på dig xx

  Hannah 2013-06-08 11:13:39 http://hannahragnarsson.devote.se/
  Svara
 • Skulle vara så sjukt mäktigt att få träffa dig! Du är en sån inspiration och förebild!
  Detta med en bloggträff låter helt AMAZING skulle lugnt komma! Om du har den i närheten av Eskilstuna det vill säga. 😉 😀

  Vilma 2013-06-07 22:25:10 http://Www.petterssonarn.blogg.se
  Svara
 • Om det skulle vara det skulle jag inte missa det. Jag vill så gärna träffa dig 🙂 och eftersom du svarar på alla kommentarer… Skulle du kanske om du hade en sekund över läsa min blogg. Jag skulle bli så glad isåfall 🙂

  Vilma 2013-06-07 20:24:03 http://www.vilmaostrom.colin.se
  Svara
 • Låter som en grym och mysig idé/dröm, go for it! 😛

  Michaela 2013-06-07 18:51:30
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind