Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FREDAG, JAG SKRIKER UT DET TILLS RÖSTEN BLIR SVAG!

Inte många timmars sömn för denna mannen som sitter och försöker fokusera på att hålla sig vaken, ett prov ska skrivas idag 08.40 efter det ska jag packa min väska för idag säger jag tack och hej eskilstuna på återseende, nejdå jag kommer med all sannolikhet tillbaka förr eller senare, haha redan nu på måndag men först ska vi ha en riktigt rolig helg med mina goaste vänner, sen kommer även min syster upp på Stockholm då blir det F12 i samarbete med SOS barnbyar!

Jag är så glad över alla motgångar man får kämpa sig igenom om det en framgång på ett håll så finns det alltid en motgång på något annat, skolan har aldrig varit lätt för mig. Men det som skrämmer mig är att när jag verkligen sätter mig ner och försöker i stundens hetta oftast kvällen 01.00 innan prov, och då går det, då förstår jag. Det är som att hjärnan inte vill förstå förens man har dragit ut på det ända tills då, det är väl så som jag är som person antar jag, inte mycket att göra åt det. Bara att kämpa vidare, fatta beslut och fortsätta plugga! Att aldrig ge upp, hålla hoppet om mina egna drömmar vid liv, för då kommer nog även andra saker att gå bättre också, något jag verkligen vill tro på!

sommar2012Situationer som är svåra men står oss så nära, så älskvärt men jobbigt att handskas med iallafall. Att hitta tillbaka till något man förut såg som en självklarhet och få klarhet i vad man faktiskt vill.. Är inte alltid så enkelt som man kan tro!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!