Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKICKAVIDARENÄTKÄRLEK

Tänker vi alldeles för mycket på att hata? Öppnar vi ens ögonen och ser på vad vi hatar innan vi ens försökt att tycka om det. Allt vi läser, personer vi ser. Med handen på hjärtat är nog jag den som har förändrats mycket på de senaste åren, genom synen på människor, vad man tror sig. Vad man tror om dem, att bestämma sig för en uppfattning av en människa innan man ens sagt hej. Men det har mycket med det bemötandet jag har fått ifrån människor också, som likaså har påverkat.

För jag tror ingen gör som dem gör utan en anledning, och jag ställer mig ofta frågan när jag ser en människa som beteér som skit, att varför? Och att ställa sig den frågan är något jag börjat gjort allt oftare, istället för att ta ställning för att se hatat direkt, för det finns ingenting att hata, bara någonting att förändra. Dessutom tror jag alla förtjänar en andra chans, oftast. Min lilla syster har kommit med en ny nät trend, #skickavidarenätkärlek, och hon har så jävla rätt! Det är dags att sluta hata, förnedra andras kommentarsfält eller skriva precis vad man tycker och tänker, håll det för dig själv, för nu ska vi gå emot hatet och alla ni där ute som hatar, jag säger inte att jag ger fingret till er, för jag vill inte vara lika dum själv, istället kan man prata, och komma fram till en bättre lösning tillsammans! Vem är mognast, du som står och skriker, eller jag som står och tar emot?

Samma sak är det i ett kommentarsfält, du är INTE anonym på internet. De människor som bryter mot lagen genom att lägga ut IP ADRESSER på de som kommentarer och förnedrar (med all rätt) det är att vara mänsklig att visa att man inte vill ha dem orden mot sig, för mot mig eller andra bloggare är det som att du kastar dem ordet rätt upp i mitt ansikte, tänk på det nästa gång du droppar en elak kommentar.

#skickavidarenätkärlek, skicka ut en bild på din egen instagram eller facebook och stöd Nellies underbara projekt, för ingen kan göra allt, men alla kan göra något för att göra en förändring!

HAVE-A-GOODNellie är ett internet fenomen, men även en människa som känner exakt som du och jag! Jag ger henne all cred för det hon gör för mig och tusentals andra ungdomar, tack Nellie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart har du köpt jackan ifrån?

  Jocke 2013-06-02 21:57:56
  Svara
 • Jag vet inte vad man ska säga. Det du skriver är så sant att jag har svårt att tro det. Det du skriver inspirerar mig och får mig att må bra, även när jag mår son sämst. Som nu. Mår så psykikt dåligt just nu, och det du skriver får mig att se framåt. <3
  Fortsätt såhär och få oss att må bra <3

  Amalia 2013-05-30 21:06:25
  Svara
 • Så himla kul att både du och Nellie gör skillnad! Du med #fckperfektion och Nellie med #skickavidarenätkärlek man blir så glad!!:D

  Moa Bergström 2013-05-30 21:00:42 http://moabergstroom.blogg.se
  Svara
 • Nellie är så grym precis som du kram

  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!