Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

goa söndag

Jag vaknade sent, käkade en macka och jobbade lite matte sen somnade jag till när jag skulle gå och bara somna 5 minuter och vaknade upp en timme senare, haha så kan det gå! Nu tänkte jag sätta mig ner och fortsätta igen, gud vilken ” händelserikt ” liv jag har för stunden känner jag *inte.

Hängde med mormor igår och hade en lugn kväll, jag satt även och pluggade större delar av kvällen också. Haleluja, jag vill ha sommarlov, det är det enda jag vill just nu! På fredag kommer hela göteborgsgänget till Stockholm, äntligen tid utanför staden, sen vill jag jobba mycket med bloggen =)

godmorgonsondagHa en jätte bra söndag det är ni värda, snart sommarlov nu kämpar vi på sista veckan!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tjena Viktor! Har fått så jäkla mycket inspiration ifrån dig sen du startade din första blogg. Ville bara säga att du verkligen fått mig gå min egen väg, skita i andra och hitta mig själv! Kan inte tacka dig nog för det. Vet att du nog inte går in på läsares bloggar, men gjorde en stor sak idag enligt mig själv och det skulle betyda galet mycket om du bara kunde kika in och läsa det inlägget, för när du uppnår någonting så får jag styrka att uppnå mina egna drömmar och mål. Så tack för din styrka, envishet och kämpar glöd. Den har fått mig att komma långt i livet. Nu måste jag plugga och springa efter drömmarna! Ha en go’ dag 😀

    Caroline Henriksson 2013-05-26 16:22:16 http://carolinehenrikssons.blogg.se/
    Svara
  • FIna bilder 🙂

    matilda 2013-05-26 12:44:16 http://matildiz.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry