Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TILLBAKA BLICK..

Jag sitter med matteboken framför mig, haha ovanligt i dessa sena tider. Ska snart in till Eskilstuna och handla med mamma och så, så roligt är mitt liv just nu då det endast består av frukost-plugga-sova-äta-sova-äta-plugga-plugga-sova.

Jag lovar er ändring på det här såsnart jag är klar, ett gott råd till alla er! Ta tag i saker och ting direkt istället för att låta det ligga, för många måste ha trott att jag haft ett ganska pluggfritt liv men nu i slutet är det alltid jag som åker på det iallafall, no hard feelings, gör saker direkt och slipp det här!

Bästa tiderna väntar snart, men nu måste detta blir klart. Har så mycket att blogga om när detta är över, stay tuned! =)

tillbakablick1Någon grym själ som skulle vilja dela med sig av sin Spotify lista, känner att min är rätt sönder lyssnad efter dessa dagar? =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!