Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TORSDAGSKVÄLL!

Det är mycket skolarbete nu i slutet och just nu sitter jag och skriver en träningsdagbok samtidigt som jag precis påbörjat att jobba med geometri uppgifter, en sak i taget men det är riktigt kul! När jag kommer in i att plugga så finns det fan inget bättre! Med musik i bakrunden och lite sköna kompisar jag ska träffa senare så mår man riktigt bra!

Imorgon är det Moore festen på Café Opera med massa goa vänner men jag får se hur det blir, beror på hur mycket jag hinner göra ikväll med skolan. Nu ska jag fortsätta plugga och jag hoppas ni har en riktigt bra kväll, vi hörs sen! =)

carroviktor carroviktor1Några härliga bilder från när jag, Caroline & Daniel Paris hängde ute på söder, bästa söder fyfan vad bra man mår där!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Undrar vad du tycker, kan man ha bruna lågskor till en mörkblå kostym? Behöver ett svar tack! 🙂

  Erik 2013-05-23 21:28:09
  Svara
 • Riktigt snygg bild, hoppas du hinner klart så du kan festa loss!

  Michaela 2013-05-23 20:19:20 http://michaelajohanssons.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Har varit alldeles för blyg för att kommentera innan, men faktum är att du med din fantastiska personlighet har fått mig att bli en mycket starkare människa med bättre självförtroende och det vill jag att du ska få veta! Jag är nu 19 år gammal och har varit friskförklarad från anorexi i ca tre år. Ätstörningen höll mig i ett järngrepp i fem år och ångest var en del av vardagen. För tre år sedan (när jag skulle börja gymnasiet) bestämde jag mig för att slå mig fri och börja LEVA. Tack vare DIG och den glädje du sprider så har jag förstått hur betydelsefull jag är oavsett hur jag ser ut. Så jag vill tacka dig Viktor, från djupet av mitt hjärta för att du har fått mig att idag, ett par veckor ifrån studenten, en av de största dagarna i mitt liv, stå på starka ben och vara lyckligare än någonsin.

  # FUCK PERFECTION

  Elin 2013-05-23 19:18:17
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!