Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lets do this day!

På banan igen! Nu kör vi, jag har tappat för mycket tid i skolan de första dagarna nu, nu inleder vi med nationella provet och fortsätter kämpa på, jag vet att så många är trötta just nu och inte bara jag. Men mina vänner nu är det två-tre veckor kvar i skolan sen är det SOMMARLOV!

Jag ska ta tag i ordrar idag och komma på benen igen, att bryta ner kroppen totalt och sen kämpa tillbaka allt är en kamp men jag ger aldrig upp, må gott idag och ha en riktigt bra dag. En dag i taget nu, sen går vi i mål tillsammans!

TISDAGDu kan följa mig på min instagram där heter jag @viktorfrisk ska kicka igång den ordentligt snart! Ha en riktigt bra tisdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson