Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lets do this day!

På banan igen! Nu kör vi, jag har tappat för mycket tid i skolan de första dagarna nu, nu inleder vi med nationella provet och fortsätter kämpa på, jag vet att så många är trötta just nu och inte bara jag. Men mina vänner nu är det två-tre veckor kvar i skolan sen är det SOMMARLOV!

Jag ska ta tag i ordrar idag och komma på benen igen, att bryta ner kroppen totalt och sen kämpa tillbaka allt är en kamp men jag ger aldrig upp, må gott idag och ha en riktigt bra dag. En dag i taget nu, sen går vi i mål tillsammans!

TISDAGDu kan följa mig på min instagram där heter jag @viktorfrisk ska kicka igång den ordentligt snart! Ha en riktigt bra tisdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind