Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lets do this day!

På banan igen! Nu kör vi, jag har tappat för mycket tid i skolan de första dagarna nu, nu inleder vi med nationella provet och fortsätter kämpa på, jag vet att så många är trötta just nu och inte bara jag. Men mina vänner nu är det två-tre veckor kvar i skolan sen är det SOMMARLOV!

Jag ska ta tag i ordrar idag och komma på benen igen, att bryta ner kroppen totalt och sen kämpa tillbaka allt är en kamp men jag ger aldrig upp, må gott idag och ha en riktigt bra dag. En dag i taget nu, sen går vi i mål tillsammans!

TISDAGDu kan följa mig på min instagram där heter jag @viktorfrisk ska kicka igång den ordentligt snart! Ha en riktigt bra tisdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson