Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lets do this day!

På banan igen! Nu kör vi, jag har tappat för mycket tid i skolan de första dagarna nu, nu inleder vi med nationella provet och fortsätter kämpa på, jag vet att så många är trötta just nu och inte bara jag. Men mina vänner nu är det två-tre veckor kvar i skolan sen är det SOMMARLOV!

Jag ska ta tag i ordrar idag och komma på benen igen, att bryta ner kroppen totalt och sen kämpa tillbaka allt är en kamp men jag ger aldrig upp, må gott idag och ha en riktigt bra dag. En dag i taget nu, sen går vi i mål tillsammans!

TISDAGDu kan följa mig på min instagram där heter jag @viktorfrisk ska kicka igång den ordentligt snart! Ha en riktigt bra tisdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!