Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag kan vara lycklig för 10 personer

Jag kan leva för tio personer på en dag, vara lycklig för tio personer på samma gång. Men jag gråter för dubbelt så många dagen efter. Varför är det så? Egentligen. Undra om det är någon som känner igen sig. Jag förstår inte sambandet med att man ibland bara vill släppa allting säga tack och hej och börja om från noll utan någonting av något jag inte ens vet vad det är.

Balans, återigen balans. Det här förändrar mig, det förändrar så många mer. Jag har ingen aning, dock får jag nog mer förståelse för människor hamnar utanför samhället, för om inte människor kan följa oss, dig och mig om tillfälligheten styr oss.  Hur vi är, och hur vi förväntas vara. Ett gott ord, var dig själv. Gör det som gör dig lycklig, och är du inte lycklig så strunta i saker som är en tillfällighet och bli det. Ibland kan det vara att bara lämna allt, eller en annan sak att starta om. Vad som, detta är tankar som bara snurrar i min hjärna precis just nu.

dsadasd kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Shit bra skrivit! Men det var en bild där du skrev att vi skulle kommentera mer! Men när man kommenterar så är de kul att få ett svar då:)
  Tror du skulle fått fler kommentarser då..
  Men kan du inte komma ner till Skåne snart :❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Felicia 2013-05-23 14:44:15
  Svara
 • Hej! Det här inlägget skrev jag alldeles nyss. Jag tycker det är väldigt läsvärt och vill att så många som möjligt ska få chansen att läsa det för att kunna ändra de fördomar man har om andra människor. Vore himla snällt om alla (som vill) sprider detta inlägg för att jag tror att det kan göra att man tänker en extra gång innan man säger de elaka sakerna. http://tiildas.blogg.se/2013/may/smal-tjock-fin-ful.html

  Tilda 2013-05-22 12:49:57 http://tiildas.blogg.se
  Svara
 • Snälla va lite lycklig för mig då, för inte fan är jag lycklig

  Anonym 2013-05-21 22:55:29
  Svara
 • Kan det inte vara så att du jobbar mest med saker som har med ditt utseende att göra. Kan tänker mig att det måste kännas tomt någon gång. Var skulle du vara om du var kort, kraftig byggd och hade ett ansikte full med finnar? Skulle Fuck Perfection fungerar lika bra då?

  Josie 2013-05-21 22:19:51
  Svara
 • Jag känner verkligen igen mig. Du är stark, du har många som finns för dig och även om livet inte alltid är på topp så gäller det att hitta någon slags balans så inte dalarna blir allt för djupa. Var bara dig själv för du duger precis som du är och FUCK PERFECTION! <3

  Sanna 2013-05-21 21:58:56
  Svara
 • sjukt bra skrivet och jag känner så igen mig!

  jennifer 2013-05-21 21:57:46
  Svara
 • Jag känner igen mig i det du skrivit. Har många gånger tänkt samma sak. Jag tror på dig Viktor!! <3

  Sandrawi 2013-05-21 21:45:14 http://Nattstad.se/sandrawi
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!