Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2013-05-21

Jag känner att det här får bli starten på något nytt, något bättre. Jag har lurat hjärnan för länge vad jag tror är rätt. Det enda som är det rätta är att det ska kännas bra. Det är dags att börja ta nya val i livet och aldrig ge upp.

Jag är redo att ta nästa steg nu, det jag trodde var så mycket är ingenting alls. Nu inleder vi en ny fas i livet, balans är en sak, att sen faktiskt kunna hålla den balansen är en helt annan. Det är nu eller aldrig!

anewstart
Ni borde bli bättre på att kommentera, jag försöker svara på alla de kommentarer jag kan. Om ni blir bättre på att kommentera så ska jag se till att bli ännu bättre på att svara på kommentarer =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Du vet när du va på grönan på invigningen? Då åkte du eclipse senare på kvällen, jag stog en liten bit bakom dig, då fattade inte jag riktigt att du va en känd bloggare, men det va några tjejer bakom mig och min kompis som stog och bara: ”Åh älskling där uppe! Fota honom, åh vad fiiiin!” Och jag fattade inte när dom stog och fotade dig, men jag fattade att du va känd på något sätt, men senare så fick jag reda på att du va en känd bloggare och sen dess har jag läst din blogg! Och läser varje dag och flera gånger om dagen! Så sjukt bra blogg! <3

  Nelly 2013-05-21 20:31:03 http://nessyy.blogg.se
  Svara
 • Nice bilder 🙂 Kan du snälla svara på mitt fb meddelande om leveransen av FP kepsarna till Finland. Jag har fösökt få tag på dig via fb och Instagram, men tydligen ser du inte mina meddelanden 🙁 Sry om jag spämmar dig från alla håll och jag vet att du ahr en massa på G, men jag skulle vilja ha ett svar 🙂

  Micaela 2013-05-21 19:52:56
  Svara
 • Viktor det är rätt. Nystarter i livet behövs.
  Du ska veta att det är du som inspirerar mig mest. Det är du och det du skriver som få mig att inse vad jag verkligen vill. Jag läser ALLA dina inlägg flera gånget om föt att verkligen ta in vad du skriver. Innan jag började läsa din blogg var jag en helt annan person. Du är just nu mitt allt, mitt liv Viktor.
  Om du skulle kunna kommentera mitt inlägg jag för några dagar sen skulle jag bli så sjukt glad.
  Jag brukar ha svårt att stå för min åsikt, men min åsikt om dig kommer jag alltid stå upp för.

  Puss Viktor :*

  Amalia 2013-05-21 19:12:24 http://amaliamodh.bloggplatsen.se
  Svara
 • Hej!
  Har varit alldeles för blyg för att kommentera innan, men faktum är att du med din fantastiska personlighet har fått mig att bli en mycket starkare människa med bättre självförtroende och det vill jag att du ska få veta! Jag är nu 19 år gammal och har varit friskförklarad från anorexi i ca tre år. Ätstörningen höll mig i ett järngrepp i fem år och ångest var en del av vardagen. För tre år sedan (när jag skulle börja gymnasiet) bestämde jag mig för att slå mig fri och börja LEVA. Tack vare DIG och den glädje du sprider så har jag förstått hur betydelsefull jag är oavsett hur jag ser ut. Så jag vill tacka dig Viktor, från djupet av mitt hjärta för att du har fått mig att idag, ett par veckor ifrån studenten, en av de största dagarna i mitt liv, stå på starka ben och vara lyckligare än någonsin.

  # FUCK PERFECTION

  Elin 2013-05-21 18:33:15
  Svara
 • Jättebra blogg du har!

  Sanna 2013-05-21 17:01:51
  Svara
 • Elsker de billeder, de er helt vildt fede! 😀

  Thea Clemmesen 2013-05-21 15:54:29 http://theaclemmesen.blogspot.dk
  Svara
 • Varifrån får du din inspiration? Och varifrån fick du den från början?
  Du är galet bra och ser upp till dig, dina ord sätter sig rakt i hjärtat och får mig att känna mig speciell, håll huvudet högt och sluta aldrig kämpa!
  Kram 🙂

  Moa 2013-05-21 15:42:01
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Jag vet faktiskt inte, just nu känns det som jag har en heeelt usel inspiration. Men jag kämpar på! En dag i taget och sen bara köra, jag antar att det är det man måste göra. Annars kommer man nog aldrig klara sig igenom någonting känns det som.

   Viktor Frisk 2013-05-21 15:44:44
   Svara
 • Snygg klädsel.

  Johan 2013-05-21 14:53:14 http://nattstad.se/soulful
  Svara
 • Viktor du är grym!! Älskar din blogg och jag ska absolut kommentera mer <3 puss o kram
  Skulle bli jätte glad om du gick in och kommentera på min blogg nattstad.se/sandrawi
  Ha de gött

  Sandrawi 2013-05-21 14:50:10 http://Nattstad.se/sandrawi
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry