Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄLKOMMEN LÖRDAG

Syrran väckte mig vid 06.30 imorse, då var det dax för morgon rundan nästan 7 km runt Vilsta här i Eskilstuna och jag kan lova er att man var sugen på de där fågelfröna som man äter till frukost med Fitnesskampen!

Det som är grejen är att jag precis ingått i Fitness kampen som min syster redan kämpat med i 18 dagar snart jag hänger på nu de resterande 16 dagar som är kvar ungefär. Man utesluter helt socker, och det menas med att allt vad godis och snacks heter så är det något jag inte får äta.

Jag startar dagen med müsli, yoghurt, en celsius apelsin & jordgubbar, björnbär och hallon! Sparade även lite tills senare då det är dax för kvarg och istället för som jag normalt brukar ta (funligt) så blir det jordgubbar och björnbär istället! 

frukost1 frukost2Det är gott, första dagen (igår) satt jag och harklade mig en aning och var inte så munter men idag efter nästan 7 km så var frukosten riktigt god! Nu ska jag jobba, sen ska jag iväg till gymmet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind