Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FLYTTAR IN HOS MIN SYSTER

Rätt läskig känsla, jag ligger just nu hemma hos mamma och pappa på landet och det är sista timmarna här för jag har bestämt mig för att bo hos min syster ett tag, hon håller på med ” fitnessfighten ” och tränar varje dag, så dels därför men även för att jag inte kommer upp på morgonen för att åka till skolan, jag bor 40 minuter ifrån så det är rätt förståeligt!

Nu ser jag fram emot att leva riktigt nyttigt och ha en kul träning, ska ta med mig kameran så ni får se massa övningar vi ska göra, bra dagar väntar! Hörs senare.

viktorfrisk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!