Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

cool kids never die

Det du inte klarar idag är exakt samma sak som du sätter galant imorgon! Frukost och jobb för min del, snart ska jag ta tag i min garderob kommer ett riktigt bra erbjudande idag 12.45 också, så missa inte det!

Det är så mycket som inspirerar mig varje dag, allting för att bli en bättre människa. Eller bara fortsätta leva, jag vet faktiskt inte. Svårt att sätta ord på det, men så lätt när man vet helt säkert. Lev idag och tänk imorgon. Dagen är ljus, livet är ljust framtiden är underbar!

dream_edited-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du vet att man har svåra perioder i livet.
  Och jag är i en sån just nu. Det känns som att det inte finns någon som förstår mig. Som om det inte är någoon som jag just nmu kan tala ut till.
  Men Viktor Du INSPIRERAR mig. Det känns som om även om du inte vet något om det så känns det som om du förstå mig.
  Som om det du skriver är vänt mot mig
  Viktor jag älskar dig och kommer alltid att inspireras av dig <3

  Amalia 2013-05-14 19:06:20
  Svara
 • Grymma outfit, vilket märke är det på jeansen?

  William 2013-05-14 17:19:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!