Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PHOTOSHOOT BILDER MEDANS JAG ÄR I SKOLAN

Jag har rast fem minuter nu så smiter in på bloggen och säger hej! Idag är det fullt upp mycket att göra samtidigt som jag tror det är en plåtning imorgon med Caroline & Bingo, men då kommer mitt sunda förnuft fram och säger skolan först Viktor..

Antar att jag kommer få sitta uppe halva natten och krångla mig igenom detta arbete så jag kan åka till Stockholm imorgon, dock är det enda jag känner just nu att min kropp behöver sömn jag är så dålig på sova, har alltid haft sömnproblem, nu kör vi på, ha en grym dag hörs senare!

whoop1 whoop2
In action, är det någon föresten som har någon erfarenhet av sömnproblem? Jag vill kunna sova bättre.. Vad ska jag göra? =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Det känns kanske ganska grovt, att säga men att onanera brukar hjälpa en att bli trött. 🙂

  Daniel 2013-05-19 11:30:33
  Svara
 • weed är det enda som funkar för mig på riktigt haha

  lol 2013-05-13 21:09:40
  Svara
 • Tänk att du är tung tung mot madrassen, andas in genom näsan & ut genom munnen! Lyssna på lugn musik, tänk att hela världen är ett papper. Kommer det nån tanke ”sudda bort den”
  Hoppas nåt funkade//Alma. 😉

  Alma 2013-05-13 20:06:13
  Svara
 • Alltså lugn musik, haha inte typ hårdrock eller nått sånt 😉

  Linnea 2013-05-13 18:59:34
  Svara
 • Försök vara trött när du går O lägger dig för den är ingen idé att ligga i sängen och bara stirra, och det brukar hjälpa (för mig) att lyssna på musik då precis innan man går och lägger sig/somnar men just nu funkar inget för mig heller :/

  Linnea 2013-05-13 18:58:32
  Svara
 • Rutiner, rutiner, rutiner, samt att det ska vara mörkt och lite kallare.. papper och penna vid sängen är bra då man kan skriva upp saker man kommer på under natten..

  amila 2013-05-13 16:53:57
  Svara
  • Svar på amilas kommentar.

   det är det som känns så hopplöst, jag försöker alltid komma in i rutiner men direkt jag gjort det så kommer jag ur dem direkt. Förstår inte, kanske lever ett sånt liv så det bara är att acceptera…..

   Viktor Frisk 2013-05-13 16:56:09
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry