Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SÖNDAG

Nu kommer det ta många veckor innan jag kommer gå ut igen, eller åtminstonde håller igång såhär många dagar i streck utan sömn, det är en dålig ekvation. Men ingen är perfekt, så låt oss få göra misstag och lära oss av dem vi också.

Jag skulle göra så mycket för att vara hemma hos mamma och pappa just nu och ligga i min egen säng, hemma! Men jag är i Stockholm fortfarande och har en dag kvar här, ikväll får jag åka hem. Jag längtar fruktansvärt, efter min egen säng.
Kommer skratta när jag kollar tillbaka i arkivet om några månader, den nyblivna 18 åringen mår som han förtjänar.

21129_374266726017670_2013978290_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är colin en bloggportal för bara killar? tacksam för svar 🙂
  du är så sjukt grym viktor, största inspirationen

  emilia 2013-05-12 18:56:18
  Svara
 • Har också precis klivit in i en liten viloperiod från sånt just nu, känns faktsiskt sjukt bra! Alltid när jag sett mina vänner lägga upp fest bilder så har jag typ blivit lite avis och tänkt ”ååååh jag vill också”, men nu glädjer jag mig åt att inte hälla mig i alkohol och istället bara vara med några jag verkligen tycker om 🙂
  haha, så sjukt sant att man kommer skratta åt sig själv när man blir äldre

  sarah 2013-05-12 18:54:34
  Svara
  • Svar på sarahs kommentar.

   man får ta en sak i taget och verkligen göra all in på det som är, ibland är an en trött man eller kvinna. man kliver upp ifrån hålet ganska snart iallafall, må braa!

   Viktor Frisk 2013-05-12 21:41:14
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!