Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÅLL I HATTEN MINA VÄNNER!

Haha kvällens höjdpunkt! Nu kommer de bilder som ni aldrig ni skulle få en glimt av mig på. Dagen efter skulle kunna vara en ångest fylld dag, men det var så galet jävla kul att det inte ens finns någon ångest! En underbar kväll med vänner och gamla vänner man inte träffat på så länge!

Det är alltid kul att ta med sig kameran ut och se vad man kan få för goa bilder, dock kom den fram nästan i slutet av natten haha! Jag satt och asgarva när jag såg dessa bilder, denna kväll/natt blir nog ett minne för livet! Jag hade sjukt kul! =)

party1

party3

party6 party7 party8 party9

Tack alla för en helt galen natt! Jag har lärt mig att inte känna någon ångest eller ångra alla misstag eller fel jag har gjort, det gäller att acceptera den man är och leva ett riktigt roligt liv, om jag skulle bry mig om vad andra tyckte om mig så skulle jag ha ett heltidsjobb i sig, lev livet och ha förbannat kul mina vänner!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!