Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dream it and do it!

Den här killen har inspirerat mig sedan dag 1, jag har skrivit om honom förut och han fortsätter att leverera! Mike Radoor har under de senaste året blir en väldigt nära vän till mig och han är en av mina största förebilder när det gäller det mesta, men framförallt att skapa något att gå ifrån en idée till en färdig produkt.

Mike Radoor är en av de som startade Miinto, och nu finns dem nästan över hela världen! Det är motivation, inspiration till att vilja lyckas själv! Jag är 18 år och tog min idée med fuckperfection till verklighet, så det jag menar är. Om Mike kan göra det och om jag kan göra det, varför skulle då inte du kunna göra det? Har du en dröm, släpp den inte ta tag i den imorgon och gör den till verklighet!

Kolla in Mike’s sjukt inspirerande inlägg om hela starten av Miinto ” My New York

399057_128905683943265_1683728601_n mikeradoor
IMTOOSLOW.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!