Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÖPPNA ÖGONEN FÖR VAD SOM ÄR

Jag är trött på att folk ska hitta anledningar till att jag är emot något jag själv har skapat. För vet ni vad jag ser nu? Jag ser att människor dömmer varann efter utseende, för det är det jag blir dömd för. Att jag som jobbar som modell ibland och jobbar med mitt utseende inte kan stå för budskapet.

Det är väl tvärt om, hur många modeller tror ni inte, med handen på hjärtat jobbar med ett hjärta som är förstört av idealet själv. Vi blir hjärntvättade, tillslut är det inte ens vi som bestämmer vad vi tror på, eller vad som egentligen är. Det enda vi ser är hur det ska vara, men vi strävar efter mål som inte ens är realistiska. Även om du är smal, även om du är mullig. Även om du själv anser att du är perfekt, eller inte. Så är det självkänslan det handlar om, det människa du anser är perfekt kan ha den mörkaste insidan och dölja de mörkaste hemligheterna. Jag står fast vid, och lyft på ögonen nu. Jag står fast vid att ingen är perfekt, oavsett om utseendet anses vara det perfekta så är ingen perfekt oavsett, för jag är trött på att bli dömd. Jag är trött på att andra människor ska döma andra som är för smala, för tjocka eller helt normala. För vi är så hjärntvättade att vi inte ser skillnaden, ingen kan rå för hur vi ser ut, oavsett hur vi ser ut. Det här har hjälpt mig så mycket, för även om människor anser mig som någon som borde vara nöjd med med det jag har, så handlar det inte om det, sluta se utsidan och börja inse att det finns något på insidan också.

fuckp12 fuckp13
Det är saningen, nu ska jag ha jävligt kul ikväll!!! Ni är guld =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Detta gjorde min dag så mycket bättre! Riktigt bra skrivet!
  Kram

  Elvira 2013-05-10 15:24:48
  Svara
 • Vill bara än en gång kommentera vilket bra sätt du skriver sakerna på
  Och inte minst sakerna du skriver. Asså Viktor så som du höjer mitt självförtroende trodde jag inte var möljigt.
  Vill även säga att hur mycket skit du än får mot dig, så vet du att miljoner människor finns ALLTID för dig.
  Viktor tack för att du finns.

  You light up my days.

  Amalia 2013-05-09 22:54:52
  Svara
 • Woow, vilken sjukt grym text Victor! Du formulerar dig väldigt bra. Jag älskar sättet du skriver på. Man kan inte tro att du bara är 18. Har läst din blogg ett par år nu och jag kommer nog aldrig tröttna. Du levererar hela tiden. Synd att det finns så många folk som dömer efter utsidan. Visst har vi alla fördomar, ingen är fördomsfri men det är verkligen inte rätt. För det är precis som du säger: ”ingen kan rå för hur vi ser ut, oavsett hur vi ser ut. Du har sannerligen båda fötterna på jorden. 🙂 Önskar dig en fortsatt fin torsdagskväll!

  Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan 2013-05-09 21:51:23 http://musicismyboyfriend.blogg.se
  Svara
 • Jag såg dig igår på tåget, du satt snett bakom oss. En av mina kompisar som följde med blev helt skakis och vågade verkligen inte fråga. Så efter att du hade klivit av tåget så frågade jag ifall vi fick ta kort med dig! Du var så himla söt och snäll som lät oss ta kort med dig! Så tack igen Viktor! <3

  Johanna 2013-05-09 20:47:56
  Svara
 • Riktigt bra skrivet Viktor, man får ett helt annan synvinkel och en tankeställare på hur vardagliga livet är!

  Michaela 2013-05-09 14:28:27 http://michaelajohanssons.blogg.se
  Svara
 • Vet inte vad jag ska säga mer än…

  Du jobbar för något som uppmuntrar allmänheten till ett skönhetsideal, men på bloggen berättar dina egna tankar om hur ”du” ser på saker. Vet inte riktigt om man ska tro på vad du säger, skenhelig?

  2013-05-09 13:08:34
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Vill bara påpeka att du måste läsa väldigt slarvigt. Fötlåt men det verkar som om du fått helt fel uppfattning om Viktor.

   Amalia 2013-05-09 22:50:57
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Fast då måste jag faktiskt sätta ner foten och undra om du läser min blogg tillräckligt noga, för att veta. Vilka uppdrag och inte som jag ställer upp på och inte.

   Viktor Frisk 2013-05-09 13:51:57
   Svara
 • Bra skriver Viktor! Fortsätt framåt mannen, jag tror att du kommer komma långt här i livet! 🙂

  Fredrik 2013-05-09 11:13:52
  Svara
 • Bra skrivet!
  Vart har du köpt Morris skjorta?

  hampus 2013-05-09 09:30:33
  Svara
 • Igår när jag var på väg mot Solna, Friends Arena, så åkte jag tåg, när det stannade i Stockholm C så kollade jag ut genom fönstret åt vänster håll, och där går DU, du skulle se hur jag såg ut, jag gapade och fick inte fram ett ord, sedan gick du ned för trappan och du försvann, men jag såg dig i ungefär 5-7 sekunder! Kunde min dag bli bättre, Viktor Frisk & One Direction på samma dag!

  Andrea 2013-05-09 07:18:45
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Haha fan vad underbar du är, det var bokstavligen kaos på centralen igår så det fanns inte så mycket tid på att tänka vad man gjorde, bara på hur man skulle ta sig fram =)

   Må gott!

   Viktor Frisk 2013-05-09 13:53:00
   Svara
 • Så bra skrivet!! Man blir nästan lite tårögd 😉 Men allvarligt det är så sjukt sant de du skriver. Vi blir hjärntvättade varje dag av tidningar, tv:n osv. det borde ärligt finnas fler som du, och som läsare med dåligt självförtroende, så hjälper det faktiskt väldig mycket att läsa sånt här! Speciellt när det kommer från människor som är rätt så ”kända”. Om alla skulle tänka som du skulle det bli en mycket bättre värld 😀
  Hare bra, Kram!:)

  Moa 2013-05-09 00:00:29
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry