Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

soon at rockandrevolt.se

Fuckperfection kepsen har visat sig vara populärt vilket är riktigt kul!! Det enda som är viktigt för mig är att kunden är nöjd och att ingenting är fel, för isåfall så kommer jag ersätta en ny keps direkt! Det är så jag jobbar, effektivt och snabbt!

Eftersom att lagret just nu är hemma hos mig och mamma och pappa är på jobbet så är det jag som cyklar mellan ica och hemma, inge DHL här inte, så jag kombinerar strålande sol, träning och leverans till kunder på bästa sätt idag, hard work work!

Vi firar även nu i veckan med att ta in iPhoneskal i shoppen, både svarta och vita! Riktigt kul om jag får säga det själv! Jag lever för Fuckperfection och denna sommaren kommer jag lägga ner allt på detta!

SOONKepsarna och iPhoneskalen kommer upp på ROCKANDREVOLT.se väldigt snart!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind