Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

soon at rockandrevolt.se

Fuckperfection kepsen har visat sig vara populärt vilket är riktigt kul!! Det enda som är viktigt för mig är att kunden är nöjd och att ingenting är fel, för isåfall så kommer jag ersätta en ny keps direkt! Det är så jag jobbar, effektivt och snabbt!

Eftersom att lagret just nu är hemma hos mig och mamma och pappa är på jobbet så är det jag som cyklar mellan ica och hemma, inge DHL här inte, så jag kombinerar strålande sol, träning och leverans till kunder på bästa sätt idag, hard work work!

Vi firar även nu i veckan med att ta in iPhoneskal i shoppen, både svarta och vita! Riktigt kul om jag får säga det själv! Jag lever för Fuckperfection och denna sommaren kommer jag lägga ner allt på detta!

SOONKepsarna och iPhoneskalen kommer upp på ROCKANDREVOLT.se väldigt snart!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind