Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKAPAR VERKSTAD!

Såg att det var många frågor om hur det går till, leverans och så! Det är kul att ni frågar och jag ska försöka svara på det bästa sättet jag kan. Jag har packat ordrar idag och då packar jag dem i påsar, och fixar även till så den inte ska bli förstörd under färden till beställaren, det är en plast ram som monteras in, ni som köper kommer se den.

Sen skriver jag ut orderbekräftelser som skickas med i varje order som är bokad, sätter in alla orders i pärmar och sen är det fram och tillbaka som en jojo till ICA och posten för att leverera till er! Färgerna på kepsarna som finns är svart & vit, jag gillar vit mest nu till våren/sommaren men använder även den svarta mycket! Bakom kepsen så finns det ett reglage så man själv kan ställa in hur kepsen ska sitta på huvudet, för tjejer och killar självklart!

Vart köper man då kepsarna? Den svarta finns att köpa HÄR / Den vita kepsen finns att köpa HÄR 

skapar1 skapar2 skapar3Såhär ser det ut på baksidan för er som är nyfikna!

skapar4En vit & en svart keps påväg hem till någon av er, kanske är det just till dig =) 
skapar5Grovköket blev min arbetsplats, inser att det är mycket mer jobb än jag någosin hade kunnat tro men det är även riktigt kul så det här ser jag fram emot att utveckla!
skapar5_edited-1Det viktigaste utav allt i hela företaget, kvitton att allt sätts på rätt plats och att inköp och beställningar skrivs upp! Jag har förut sett hur företag kan gå åt pipen och det är något av det sista jag vill att det här ska göra, =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!