Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GALET UNDERBART!

Sitter ute i solen och tar det lugnt, så jävla underbart väder! Ni skullle ha sett idag, haha jag åkte till mormor (hon bor ungefär 8 minuter härifrån) så hon gjorde mat till mig min favorit rätt spenat, köttbullar, korv och potatis har älskat den rätten sen jag var liten!

När jag kommer upp på verandan så ligger mormor och halv lurar lite, haha och så kommer jag där som gubben i lådan och hon flyger upp ur stolen haha! Aldrig sett mormor så rädd, ni som känner mormor förstår synen! Ni andra kan tänka er in i samma situation! Vi käkade glass sen, jag satt i lekparken en stund och bara hade det gott, livet är underbart och jag bara njuter!!

var3 var2 var4 var5Denna gluggen har stört mig så länge, men nu älskar jag den! Jag menar fuck perfection

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • 🙂

  matilda 2013-05-07 18:39:59 http://matildiz.se
  Svara
 • Jesus vilka raka tänder du har, grymt nice!
  Har du fasader eller har du använt tandställning och vart noga med borstningen?
  Grymt bra blogg, ha de gött! 😉

  Emil 2013-05-07 18:15:54
  Svara
 • Tja Viktor !
  Gå gärna med i den nya fb gruppen ”killar som Bloggar” !
  Skapade gruppen för bara oss killar och det är för att det kan vara roligt för alla att dela med sig utav sin blogg. Men också för att jag tycker killar ska få ta mer plats i blogg världen, så därför kan det vara roligt med en gemensam grupp !

  Du får i alla fall mer än gärna gå med i den och bjuda killar som blogg om du känner några 🙂
  https://www.facebook.com/groups/452221528198941/

  // Gustav Åkerblom

  Denkillen 2013-05-07 18:13:51 http://www.denkillen.colin.se
  Svara
 • Åh, vad härligt! Det blev ingen vår i år,sommaren kom direkt istället;) Och gud vad vita tänder du har!
  Du & din blogg är grym, hoppas man ser dig i stan någon gång!
  Kram!

  Elin 2013-05-07 17:48:45
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!