Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BASKET & TACOKVÄLL IGÅR

19 grader och sol, det är vår på riktigt nu! Nästan så jag vill säga att vi är riktigt nära sommaren. Jag hade en riktig drömkväll igår vi käkade tacos med familjen och sen spelade jag basket med min syster och några av hennes polare, haha fyfan vad kul! Jag har helt glömt bort tekniken men ska fortsätta köra lite så kanske man kommer tillbaka in i gamla vanor, vi körde basket varje dag förut när jag gick på min gamla skola.

Nu är det en ny dag och jag är i full gång har precis skrivit ut endel orderbekräftelser och sitter och packar kepsar för fullt! Sen ska jag cykla till ICA och lämna in dem alla så de skickas till rätt beställare, mycket jobb med eget företag. Men som jag brukar säga, all in och resten i kaklet! Vi hörs snart, tänkte tipsa massa shyssta kläder idag både för tjejer och killar =)

godmorgon2 godmorgon1Jag är en krigare, jag ger aldrig upp! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ååh jag älskar kepsarna, ska verkligen köpa en nu till sommaren!
    Viktor, kika gärna in på min blogg och skriv vad du tycker. Skulle betyda mycket 🙂
    http://andreahaggblad.blogg.se/

    Andrea 2013-05-07 15:33:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!