Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

UR BALANS

Förvirrad är bara förnamnet kan inte tänka en enda tanke klart. Suddiga tankar, minnen som kommer upp. Gamla vänner som saknas, människor jag vill skjuta i huvudet. Människor jag älskar, allt som händer varje dag. Allt som har hänt förut. Gamla dagar, nya dagar minnen föder ångest och saknad.

Det är farligt att må för bra, det är farligt att vara för lycklig. Det var länge sen nu, det var ett tag sedan sist jag kände den här känslan. När alla ord blir fel, suddas ut. Varför gör jag saker jag egentligen inte vill, varför låter jag mig själv göra något för någon annans skull. Tystnaden gör mig fan galen, vardagen som ska gå på repeat gör mig ännu mer galen, jag kommer aldrig bli den killen, för jag är någon annan då. Någon jag aldrig känt igen, eller någonsin kommer att känna igen, på platser där jag är för någon annans skull, aldrig för min egen.

Jag har en natt framför mig utan sömn, för jag vet att när det här spelet har börjat så slutar det inte förens ljuset går upp och det blir game over i mitt huvud. Den enda skillnaden är att man aldrig kan förbereda sig på hur det kommer sluta, eller om det slutar överhuvudtaget.

Jag blir galen!

viktor-frisk-2Jag skriver det här av en enda anledning, det här är min dagbok. Ni behöver aldrig ta del av vad jag känner är jobbigt, eller vad jag känner när lyckan inte alltid finns!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vi läsare stöttar dig! <3

  Sanna 2013-05-06 20:05:31
  Svara
 • Finns alltid här för dig Viktor, vad du än behöver. Du är bäst, älskar dig så mycket!! <3

  Svara
 • Vi läsare finns alltid här för dig och stöttar! 🙂 Styrke kramar <3

  Lina 2013-05-06 10:14:58
  Svara
 • 🙂

  matilda 2013-05-06 06:51:49 http://matildiz.se
  Svara
 • Alla hamnar vi ur balans ibland, tro mig det har hänt mig flera gånger. När det sker finns det bara en sak som hjälper mig, musik. Lyssna på musik, låta tankarna flöda, låta tårarna rinna om det behövs och bara hoppas på att man ska vakna upp till en bättre dag. För det blir bättre!
  ”I close my eyes, and I can see a better day”.

  Michaela 2013-05-06 00:20:03
  Svara
 • Fuck perfection, man kan inte alltid vara den som är lyckligast och mår bäst. Det är okej att gråta och må dåligt, det kommer bättre dagar när man känner sig starkare och lyckligare än nånsin, men innan dom dagarna kommer dessa. Du är hur stark som helst världens bästa viktor. Du hjälper inte bara dig själv genom att blogga, du hjäper även andra. Glädjespridare är du, imorrn blir en bättre dag <3

  Elise 2013-05-05 23:58:36
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!