Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kaoz i mitt rum

Kom hem från Vemdalen igår och drog bara upp allt ur väskan och sen struntade jag i att göra i ordning allt förutom att slänga smutstvätt. Så imorse när jag vaknade och insåg att hela mitt rum var ett enda stort KAOZ.

Tänkte göra i ordning i mitt rum nu, så kanske jag kan visa upp det senare. Ska även öppna paket som jag fått nu under tiden jag varit iväg. Kul!

valkommenhem1 valkommenhem2 valkommehem3Skulle ni vilja se hur mitt rum ser ut sen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det där är ingenting emot hur mitt rum brukar se ut. Som ett bombnedslag… Fast nu har jag dock börjat lära mig att hålla ordning! Man mår trots allt mycket bättre av det. Ska bli roligt att se resultatet av din städning. 🙂

  Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan 2013-05-06 21:32:14 http://musicismyboyfriend.blogg.se
  Svara
 • JA!!

  2013-05-05 20:46:56
  Svara
 • Jaa!

  2013-05-05 19:38:18
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!