Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN SJUKASTE NATTEN I MITT LIV!

Det är ett mirakel att vi är i Stockholm just nu, ett jävla mirakel! Det börjar med att vi hade beställt natt-tåg hem till Stockholm och det kunde väl vara rätt mysigt ändå, men när vi kommer in där i tåget så är det små fängelse seller som vi ska dela med skumma typer och jag har aldrig haft problem med det, men det kändes bara så fel när man köpt en så satans dyr biljett.

Men no bad feelings, jag och Sarah satte oss i en annan vagn och tänkte att äntligen kan man få sova ut lite efter en heldags plåtning, mitt i natten klockan 03.30 så står en konduktör och frågar oss vart vi ska, sömniga och trötta jaaa.. ehm Stockholm! Vet ni vad han säger då? Ja det tåget står fyra spår bort och avgår om några minuter, vi skrek – vaaaaa!? Haha! Och allt vårat bagage hade vi SJÄLVKLART i en annan vagn längre bak som också var avkopplad, så det var bara att springa där mitt i natten på Sundsvall tågstation och hoppa mellan vagnarna med Sarahs resväska också som tog fel på Vemdalen & Thailand, men som sagt no bad feelings! Utan sömn och ändå ett jävligt glatt humör sitter vi nu och käkar frukost på Espressohouse vid Centralen, mitt tåg går hem 08.55, och sen ska jag även sätta mig på en buss och puttra ända hem till Stora Sundby, vilken natt och morgon det har varit, ni kan ju själva tänka er två yrvakna höns som springer där och gapar mellan vagnarna mitt i natten, men fan vad kul vi har haft!!!

halez1 halez2 halez3 halez4 halez5Stockholm har nog inte ens vaknat men vi har varit vakna sen 03.00 hard work work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Haha nej gud, min kväll var då mycket lättare.
  Om det varit jag hade jag aldrig hunnit, för jag hade skrattat så mycket så tårarna sprutat.. 😉

  Btw, vad är din mailadress?:)

  Matilda 2013-05-04 11:49:25 http://Matildasavelind.blogg.se
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Fan vad skönt!! min mail är [email protected] =)

   Viktor Frisk 2013-05-06 12:22:43
   Svara
 • Ojj, det skulle nog vart roligt att se er springa omkring så där.. Skämt och sido !

  Lisa 2013-05-04 11:41:08
  Svara
 • Nej vad jobbigt! Nästan samma sak hände mig när jag skulle hem från Göteborg:/ trodde seriöst att jag aldrig skulle komma hem 🙁

  Sandrawi 2013-05-04 08:29:21 http://Nattstad.se/sandrawi
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger