Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN SJUKASTE NATTEN I MITT LIV!

Det är ett mirakel att vi är i Stockholm just nu, ett jävla mirakel! Det börjar med att vi hade beställt natt-tåg hem till Stockholm och det kunde väl vara rätt mysigt ändå, men när vi kommer in där i tåget så är det små fängelse seller som vi ska dela med skumma typer och jag har aldrig haft problem med det, men det kändes bara så fel när man köpt en så satans dyr biljett.

Men no bad feelings, jag och Sarah satte oss i en annan vagn och tänkte att äntligen kan man få sova ut lite efter en heldags plåtning, mitt i natten klockan 03.30 så står en konduktör och frågar oss vart vi ska, sömniga och trötta jaaa.. ehm Stockholm! Vet ni vad han säger då? Ja det tåget står fyra spår bort och avgår om några minuter, vi skrek – vaaaaa!? Haha! Och allt vårat bagage hade vi SJÄLVKLART i en annan vagn längre bak som också var avkopplad, så det var bara att springa där mitt i natten på Sundsvall tågstation och hoppa mellan vagnarna med Sarahs resväska också som tog fel på Vemdalen & Thailand, men som sagt no bad feelings! Utan sömn och ändå ett jävligt glatt humör sitter vi nu och käkar frukost på Espressohouse vid Centralen, mitt tåg går hem 08.55, och sen ska jag även sätta mig på en buss och puttra ända hem till Stora Sundby, vilken natt och morgon det har varit, ni kan ju själva tänka er två yrvakna höns som springer där och gapar mellan vagnarna mitt i natten, men fan vad kul vi har haft!!!

halez1 halez2 halez3 halez4 halez5Stockholm har nog inte ens vaknat men vi har varit vakna sen 03.00 hard work work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!