Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

att våga

Jag kollade precis in taggen som jag skapade för två dagar sedan. Det är redan över 1000 personer som har vågat tagga #fckperfection och lagt ut en bild på sig själv i en situation där man inte känner sig bekväm, jag är så stolt! Som min lilla soldat Nellie Berntsson hade sagt, (hatten av)! Jag läser alla era mail och kommentarer och lovar att svara på allt!

Det handlar om att våga. Det handlar om att veta att man aldrig är ensam, för vi är så många som kämpar mot samma problem samma saker. Och även om det yttre inte är ett problem så finns det många som har stora sår på insidan i själen, det som handlar om självkänsla. Alla kan använda uttrycket fuckperfection, för det är något som berör oss alla, varje dag! Jag är stolt, inte över mig själv. Jag är stolt över er, jag är så jävla förbannat stolt!
ATTVAGA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej,
  fick ett SMS om ett paket som ska hämtas ut i Kungsör på Carinas Kiosk och spel, Stora Torget 72733. Det är ett paket till dig enligt DHL, men de verkar rört ihop telefonnummer. Så ditt sändningsnummer är 6364348190. Tänkte att du kanske ville ha det och hittade ingen mail till dig. Om du nu är den Viktor Frisk som bor i Kungsör, hehe!

  Alexandra 2013-05-02 10:15:22
  Svara
 • Jag tycker det är jättebra att du så ofta skriver det här.
  Det är ett så bra sätt för alla som inte känner sig trygga att se att så många andra har samma problem.

  Kan ju berätta att en situation då jag inte känner mig säker alls är när jag byter om i allmänna omklädnings rum.
  Jag gör det jätteofta men tycker att det är jättejobbigt. Står alltid i ett hörn och försöker gömma mig…

  Amalia 2013-05-01 22:36:01
  Svara
 • Älskar din blogg, undrar vad din mail är?

  Anonym 2013-05-01 22:20:59
  Svara
 • Vad är din mail?

  Anonym 2013-05-01 22:20:10
  Svara
 • Satte nästan maten i halsen när jag fick syn på min lillasyster på en utav bilderna! 😛 (inget negativt med det) blev bara lite paff!!

  Louise 2013-05-01 22:18:49 http://www.louizedahlstrom.blogg.se
  Svara
 • Älskar din blogg! Du är så sjukt fin <3 du har gjort så att jag fått bättre självförtroende <3

  Ebba 2013-05-01 22:11:26 http://Nattstad.se/ebbaboman
  Svara
 • Kan du inte göra ett inlägg om hur du fick din hy att bli bra ?? Kram

  C 2013-05-01 22:07:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!