Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GÅ DIN EGEN VÄG FÖR STRÖMMEN FÖLJER ÄNDÅ ALLA ANDRA

Oftast när människor säger åt mig att jag ska backa in i ledet och vara bara vara som alla andra vill jag göra en ännu större revolt. Varför skulle jag någonsin vilja vara som någon annan? Jag är jag, och det kan aldrig någon ta ifrån mig. Det är jag som har skapat det jag har, det är jag som ska tas med alla misstag jag gjort och ta åt mig av allt positivt jag hör.

För varför skulle människor kunna säga åt dig att sluta med något du älskar, att sluta med något som du brinner för. Gillar du någonting så gör det till fullt ut! Det finns ingen som ska trycka ner dig, det är ditt val. Dina beslut! Inte någon annans. Att vara ärlig kommer man långt med, men att gå sin egen väg klarar man sig hela vägen! Ge aldrig upp en chans, älska vem du vill! Se upp till vem du vill! Var den du är och var riktigt stolt över det!

satama stayweird

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack ! 🙂

  Grim 2013-05-01 12:14:05
  Svara
 • Hej, vart är Musse pigg tröjan köpt ? 🙂

  Grim 2013-05-01 11:03:34
  Svara
 • Hej Viktor
  Hur är det?
  Jag såg att du kommit ut med ett eget märke grattis vad kul 🙂
  Tänkte höra om du skulle vilja ha hjälp att sprida det? Maila mig.
  Kram svenskabloggares.se

  sandra 2013-04-30 14:04:30
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind