Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VAD ÄR ETT PAR PRICKAR I ANSIKTET EGENTLIGEN?

Det är ett jävla helvete att veta hur många som varje dag går runt och känner sig fula och värdelösa. Jag vet hur det kändes, jag vet hur det kändes när folk kollade snett, eller när man vet att man är chanslös och inte vet hur man ska ta sig ur en situation, vissa hade mycket vänner, men jag har alltid varit en ensamvarg så för mig så var det svårare, mitt eget val men ändå en episod i livet som jag inte vill se i mitt synfält.

Ett riktigt leende krossar allt runtom. Jag vill veta att vi är så många här ute, som har haft samma problem. Som kämpar i det tysta med något som inte alltid ses som något problem, men jag minns vilket problem det var för mig. Låt inte någon annan ta ifrån dig flera år av ditt liv bara för prickar i ansiktet eller någon kroppsdel du inte känner dig nöjd med. Man krossar inte idealen genom att bara uppmuntra dem, man krossar inte idealen genom att såga någon annan. Jag kan inte krossa ideal, men tillsammans kan vi ta med fan hjälpa varann och inse hur bra vi är.

Jag gör det här igen! Och nu vill jag göra det ordentligt. Jag utmanar er att lägga ut en bild på er själva som ni aldrig tidigare vågat, jag vill att ni vågar det här tillsammans med mig. Du är inte naken för att du visar känslor, du är så jävla skön som vågar göra något sånt!

ANTA MIN UTMANING!

1. Lägg ut en bild på din instagram och glöm inte taggen #FCKPERFECTION – inte med U för då kommer inte taggen att komma med.

2. Utmana dina vänner att göra likadant! Glöm inte att jag är med er, jag är med er hela tiden och vi gör det här tillsammans jag sitter i båten framför dig och livlinan mellan oss kommer aldrig att gå sönder, våga hoppa i nu, du blir blöt, men jag räddar dig!

fuckp1 fuckp2/ Vi ses på instagram! Jag heter @viktorfrisk där, glöm inte att tagga rätt ord! Ni är så jävla mycket kärlek #fckperfection!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • du är bäääst! Älskar din blogg <3 du är så sjukt fin!

  ebba 2013-04-30 11:33:46 http://nattstad.se/ebbaboman
  Svara
 • Hej Viktor 🙂 jag beundrar verkligen dig för att du vågar stå upp mot alla.
  Jag är tjej och är 185 cm lång så jag vet precis hur det är att folk kollar och påpekar det hela tiden. Du får mig verkligen att känna mig normal.
  Så vill bara säga tack för att du är en sådan bra förebild och en underbar person.
  #FUCKPERFECTION

  Rebecka Svensson 2013-04-30 08:53:33
  Svara
 • Starkt inlägg grabben! Vore kul att veta hur du har fått huden du har idag? Vad använder du för kräm osv?

  Jesper 2013-04-30 08:38:20
  Svara
 • Har läst din blogg till och från i några år nu tror jag och trots du skrivit att du har dina stunder då allt faktiskt inte är okej för man kan inte vara stark hela tiden, så tycker jag att det är det som gör dig så stark. Att du vågar dela med dig om hur du känner, hur det faktiskt ligger till – sanningen. Fortsätt inspirera människor! Du verkar vara en väldigt skön grabbb 🙂

  Kolla gärna in våran blogg! HA DET GÖTT HAJJJ

  Linn // ccclique 2013-04-30 01:50:16 http://ccclique.blogg.se
  Svara
 • Jävligt starkt faktiskt! Du är så himla söt 🙂

  Tobbe 2013-04-30 01:42:40
  Svara
 • Hejsan! Ville bara säga att du verkligen är bäst! Ser inge brister på dig! Du bara levererar.
  Ville även säga tack! Du har fått mig att stå upp för mig själv och struntat i allt negativt folk tycker om en, jag är jag och jag är vacker! Du har gjort så att jag vågar titta mig själv i spegeln igen och tycka om mig själv.

  Tack!

  Cajsa-Stina Gudmundsson 2013-04-29 22:00:45 http://nattstad.se/gudmundsson
  Svara
 • Hade jag haft instagram hade jag lätt gjort det, men det har jag inte. 🙁 Men jag tycker i alla fall att du är helgrym och jag kommer alltid ifrån den här bloggen med lite bättre självförtroende, lite bättre självkänsla och lite gladare. Tack Viktor! 🙂 I needed that…

  Sara 2013-04-29 21:43:00
  Svara
 • Viktor min dröm är att bli modell som du,du är en idol för mig jag ät kille kanske låter lite konstigt men du har allt bra utseende,klädsmak och världens bästa hjärta,Jag är 13 gammal och ändå är du en så stor person för mig som är liten , om alla skulle va som dig så skulle det inte finns någon mobbning i världen,du är min HJÄLTE!!FCKPERFEKTION!!!

  2013-04-29 21:28:37
  Svara
 • Du var jättesöt utan ”smink”!! :* <3

  2013-04-29 21:25:56
  Svara
 • sjukt bra gjort tycker jag 😀 Du är mångas förebilder och allt ligger i dina händer när du vill att de ska göra något. Glad över det, du gör att jag tänker på min bror som hade samma känsla som du och han har det fortfarande.. men jaja. Försöker att förklara för honom :d

  lisa 2013-04-29 21:15:49
  Svara
 • Åh va grym du är Viktor!

  Annie 2013-04-29 21:10:15
  Svara
 • Grym!
  Älskar dig din blogg, och självklart din vilja! Du är så mogen som man kan bli, respekt!

  Wilma 2013-04-29 21:06:11
  Svara
 • Du är bäst viktor. En sjukt stor inspirationskälla för mig. Fler borde vara som dig!<3

  Kajsa 2013-04-29 21:00:23
  Svara
 • stark är du somfan!!

  Jonnisshhh 2013-04-29 20:38:18
  Svara
 • Hej Viktor! Jag ville bara säga att du är en sån sjukt go person! Jag har ALLTID beundrat dej, du är en stpr förebild! Du är bäst! När jag känner mig nere klickar jag alltid in på din blogg och blir peppad till 1000 igen. Jag har precis samma problem med min hy, som du här visar på bilderna! Du får mej att känna mej stark och att jag är fin precis som jag är!
  DU ÄR BÄST VIKTOR!!
  Puss o kram!
  Från en tjej som verkligen tycker om dej!!!
  //Savannah

  Savannah 2013-04-29 20:35:22
  Svara
 • Jag beundrar dig Viktor! Du är så jävla stark, och jag ser upp till dig. Vad vore världen utan en kille som du? Heja dig! <3

  IDA Q KARLSSON 2013-04-29 20:01:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand