Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG HATAR IDEAL SOM FUCKAR UPP OSS

Ideal och yta har förblindat mig under dehär senaste åren. Jag hatar det. Jag hatar det så mycket att jag vill gråta och skrika och ta tillbaka varje minut ifrån var människas liv som slits ifrån oss när vi tänker på hur vi ser ut. #FUCKPERFECTION – 6 days left!

WHYVAGA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • No fence, men du jobbar som modell och säger samtidigt att du vill skippa skönhetsideal. Är inte det lite att säga emot sig själv?

  Moa 2013-04-30 16:23:05
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Då tror inte jag att du har följt min blogg så bra eftersom att jag faktiskt frilansar lite men har aldrig gjort något extremt modelluppdrag. Jag vet väl vad jag pratar om, jag har aldrig hetsat till något ideal och det jag pratar om handlar om självkänsla så tänk om lite.

   Viktor Frisk 2013-04-30 17:15:03
   Svara
 • Hej Viktor! Kommer du att vara på Top Model Sverige event i Stockholm på söndag 28de ? 🙂 Kram

  cecilia 2013-04-23 12:41:21
  Svara
 • Du är så sjukt fin Viktor, ja- ditt utseende är verkligen fint. Men när jag säger du, så menar jag du, din själ.

  Sarah 2013-04-22 23:33:43
  Svara
 • åh så sant. vet inte vad jag ska säga mer än det… det är helt enkelt så himla sant och det är sorgligt att mycket av samhället cirkulerar kring det.

  fanny darling 2013-04-22 22:58:36 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Du är så himla grym!! Kärlek till dig finaste Viktor!!

  Ronja 2013-04-22 22:37:42 http://Nattstad.se/ronjaivarsson
  Svara
 • Asso Viktor, du inspirerar mig så sjukt mycket. Allt detta med #fuckperfection och allt, så jävla coolt. Att du vågar vara dig själv. Det är väldigt starkt. Vet att du har haft svaga perioder i ditt liv, men att du ändå forstätter som du gör, det är så jävla inspirerande! Det behöver inte vara stora saker, som idag t-ex när jag hade gymmat så funderade jag på om jag verkligen skulle gå igenom centrum, även fast jag såg ut som ett as + att där var massa människor. Men just i den stunden som jag tänkte vända ner och ta en omväg för att slippa centrum så tänkte jag #fuckperfection. Jo visst glodde folk på mig, men ändå. Skit samma, jag är väl också en människa? Men tack så otroligt mycket för att du förgyller min vardag Viktor. Massor av kärlek till dig! ♥

  Malin ♥ 2013-04-22 22:23:20 http://www.nattstad.se/jagalskardig
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind