Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DREAMS COME TRUE – 7 DAYS LEFT!

Det har tagit lång tid, lite för lång tid. Men jag har lärt mig att bakom stora drömmar ligger hårt arbete. Jag vet inte vad jag ska säga, för jag är mållös! Det här är någonting som bara har funnits i mitt huvud men jag har aldrig trott att jag lilla Viktor från landet skulle kunna göra något sånt här.

Tillsammans med en väldigt nära vän till mig har vi under veckor tagit fram en idée till en färdig produkt. Jag har startat ett eget företag och nästa söndag 18:00 släpper vi det här tillsammans med alla er! Lanseringen är så nära nu och en av mina stora drömmar blir verklighet!

dreamscometruewoho

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind