Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BÖRJA ACCEPTERA ISTÄLLET FÖR ATT SE BORTOM DET

Jag sitter på en stol mitt i skolan och tänker. På vad livet är nu, på livet kunde ha varit. Fast det jag egentligen tänker är hur jag tänker och resonerar, när jag själv har valt detta. Men ändå vet att det inte är rätt. Men det har vi ju pratat om förr. Men jag ställer mig själv frågan – är jag lycklig här? , är jag lycklig med den jag egentligen är?

Jag vill leva, jag vill känna att jag älskar att lever och inte bara leva. Just nu står jag bara på tå, det är motvilligt och det är någonting som tynger ner mig. Men jag vet vad jag måste jobba för, jag vet att jag måste jobba för mina vingar. Jag måste jobba för att ta mig dit, det handlar om så mycket och det handlar om att göra rätt saker och framförallt att jag börjar acceptera det som är istället för att se bortom det. Att vara stark är inte alltid att falla, att vara stark och positiv är inte alltid att aldrig vara bitter över tillvaron. Vi måste se allting positivt, jag ger dig mitt leende för jag låter ta med fan ingen köra över mig! Mina vingar är någonstanns där ute och jag ska kämpa för att få dem.

freetolive
Det är aldrig för sent för en förändring, det är aldrig försent för att vända något dåligt till något bra, aldrig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Viktor glöm inte fuckperfection! Alla går upp o ned ibland, lyssna på denna låten den är grym för detta http://youtu.be/maITBTz5QWs

  Robin 2013-04-18 09:33:13
  Svara
 • Kan du berätta för oss vad kärlek är?

  nannie 2013-04-17 20:59:47
  Svara
 • Du fick mig att börja fundera, att verkligen tänka efter om jag verkligen vill göra det jag gör.
  Har sagt det för, men du är Den underbaraste personen på jorden.<3

  Amalia 2013-04-17 20:05:11
  Svara
 • Du är sjukt fin! 🙂

  Mandy 2013-04-17 19:55:12
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind