Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TODAYS DETAILS

Jag mår inte bra idag, jag är inne i en svacka och det är bara att acceptera. Jag har varit på adhd utredningen och kommit fram till nya saker, jag har slutat ta mina mediciner, på gott och ont får se hur jag tar detta vidare nu vill jag bara må bättre i själen.

Men även fast jag känner såhär så ger jag inte upp dagen, nu är det hårt jobb i några timmar i skolan sen åker jag till Stockholm. Jag vet det kanske inte är det bästa just nu, men jag kan inte ge upp det jag för pågrundav mig själv. Dagens detaljer iallafall, jag har ett armband på mig ifrån The Archives och ett par skor ifrån Sneaky Steve. Må gott vi hörs!

I do not feel good today, I’m in a slump and just accept. I have been on ADHD study and come to new things, I have stopped taking my medication, for better or worse will see how I will take this further now I just want to feel better in the soul.

But even though I feel like this so I do not give up the day, now it is hard work for a few hours at school, then I go to Stockholm. I know it might not be the best right now, but I can not give up what I pågrundav myself. Today’s details anyway, I have a bracelet on me from The Archives, and a pair of shoes from Sneaky Steve. Have a nice day best friends!

hej1 skor IMG_2171
Skulle göra vad som helst för en resa iväg någonstanns just nu, med någon som jag gillar. Nu lever vi vidare, denna morgon har inte varit på topp. / I can do anything to get to go to a warmer place today, please god hear me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • var är väskan ifrån? 🙂

  2013-04-12 15:09:31
  Svara
 • Du är fin. Glöm aldrig det.

  Jennu. 2013-04-09 19:21:09 http://godlund.blogg.se
  Svara
 • Genom livet går man igenom massa toppar och dalar, dessa är nödvändiga för att vi ska utvecklas och uppskatta livets höjdpunkter. Dalarna kan kännas rent ut sagt förjävliga ibland men vi tar oss alltid upp ifrån dem på ett eller annat vis. Du har visat flertalet gånger hur stark du är, så jag vet att du kommer klara detta med! Massa styrkekramar!

  Michaela 2013-04-09 18:39:01
  Svara
 • Jag vet exakt hur det känns Viktor, går själv igenom en ganska jobbig period. Har inte lust med något och känner mig otroligt sviken. Men jag har några vänner som jag vet är riktiga. Det tror och hoppas jag att du också har, ibland kan det vara svårt att hitta de vännerna! Men jag lovar, du klarar det! Kämpa på och ge aldrig upp. Var så nära att stanna hemma idag men läste en text som du hade skrivit och kände då att jag inte var ensam. Och vad hjälper det att vara hemma egentligen? Kämpa! Du är en helt fantastisk person och du klarar dig ur denna period!

  Astrid 2013-04-09 17:51:02
  Svara
 • Hoppas du mår bättre snart!

  Anna 2013-04-09 17:03:32 http://Systrarnajeans.blogg.se
  Svara
 • Du är stark viktor!

  lina 2013-04-09 15:40:12
  Svara
 • Så härligt med människor som vågar vara ärliga och berättar om alla sidor av livet. Är så lätt att man tror att alla andra är så glada och lyckliga hela tiden när det är det enda man läser. Snygga armband förresten 🙂

  Frida 2013-04-09 15:14:05 http://fridasofia.se
  Svara
 • Du är så stark Viktor! Står alltid vid din sida! <3

  Andrea 2013-04-09 13:17:34 https://www.facebook.com/andrea.haggblad
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand