Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY WAY TO SCHOOL

God morgon! Förvirrande inlägg jag skrev inatt och det var precis så jag kände. Nu ska jag på följande adhd utredning. Jag har slutat med min adhd medicin, jag vet inte vad dem kommer säga men hälsan går först och jag har valt att sluta för.. Jag ska berätta. Sen jag började med medicinen så har jag blivit mer strukturerad, svar ja. Men jag har tappat matlusten helt och det är jätte jobbigt, jag kan inte äta och har ingen matlust.

Det kan förstöra ett helt dygn för mig tyvärr, flera dygn. Det är så jag känner, men får se hur det blir nu med utredningen. Ni som har samma diagnos känner förmodligen igen er i min situation.

IMG_8842 IMG_8940

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Fan vad jobbigt att leva med en sådan diagnos.
  Du är så jäkla underbar som klarar av det, att varje dag slita med det.
  Du är underbar <3
  Just turn to us if you nedd anything, we will be there for you <3

  Amalia 2013-04-10 21:28:55
  Svara
 • Jag har precis samma sak som du !! Går på utredningar själv . Tabletter och kämpar i mott mig själv och mina känslor varje dag!! Lär dig vända på allt , se hur unik du är och vänd det till din fördel !

  2013-04-09 19:43:15
  Svara
 • Du är fin.

  Jennu. 2013-04-09 19:20:26 http://godlund.blogg.se
  Svara
 • Dina outfits så perfecto, love it! 🙂

  ELLEN 2013-04-09 18:36:48 http://ellgust.devote.se
  Svara
 • Hej! Du bor ju i Eskilstuna right? Jag har gått runt i halva eskilstuna för att hitta ett snyggt ställe att fota på, men hittar inte ett enda ställe som skulle ge hälften så fina bilder som dina. Så nu undrar jag i vilken del av Eskilstuna du fotar dina outfit-bilder? Haha 🙂

  IDA Q KARLSSON 2013-04-09 11:44:31
  Svara
 • Elsker det første billed det er så fedt! 😀

  Thea Clemmesen 2013-04-09 11:30:00 http://theaclemmesen.blogspot.dk
  Svara
 • älskar ditt hår! 😀

  Petra 2013-04-09 10:15:06 http://www.petranordqvist.webblogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind