Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN SÖMNLÖS NATT

Ännu en sömnlös natt. Jag oroar mig för framtiden, jag envisas med tankar om allt och inget. Jag saknar kärleken, vill dyka in i något, bottna och trycka ifrån med fötterna för att nå ytan själv igen. Allt är så komplicerat, så komplicerat att varje dag ta ett steg längre, jag ger för mycket och ibland får jag inte ens hälften tillbaka.

Jag är rätt frustrerad, jag vill gå ut och bara skrika, slå sönder saker och få någonting att kännas bättre inom mig. Jag undrar ibland vem jag försöker tillfredsställa. Det är bara för många tankar, för mycket kärlek som har gått på fel saker och en känsla inom mig som inte känns rätt.

Världen är en plats som står still just nu. Jag förstår inte ens vad jag skriver själv, jag är bara upprörd i mitt inre.

wow

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alla känner sig osäkra på sig själv och meningen med livet och allt sådant, men bara för att det är normalt gör det inte enklare. Att ligga och vrida och vända på sig i sängen utan att kunna sova pga. alla tankar som cirkulerar, har jag själv varit med om allt för många gånger för att kunna säga att dem kommer försvinna. Något som däremot gör saken bättre är att omge sig själv med personer som får dig att må bra och som du trivs med, sedan kan man bara hoppas på att svaret på frågorna du tänker kommer av sig självt senare. För vet du vad? Det är medan du lever som allt det där goda kommer, och som ger livet en chans till att bli sådär okomplicerat och enkelt, om än bara för ett tag. Kram 🙂

  Elin 2013-04-09 12:08:37 http://wweiring.blogg.se
  Svara
 • Synd att höra… Men hoppas det blir bättre snart

  Anton 2013-04-09 09:05:46
  Svara
 • Viktor, det är okej att känna såhär! Det är inget fel att känna såhär dessutom och det tror jag att du vet om. Det är faktiskt lite läskigt för exakt så kände jag igår, därför känner jag ännu mer hur mycket jag vill skriva till dig.
  Du behöver inte vara orolig för din framtid, det kommer bli hur bra som helst! Anledningen till att man är rädd är nog för att man är rädd för att misslyckas, att inte uppnå det man vill, att inte lyckas, att inte vara tillräcklig. Men man måste tro på sig själv och bara kämpa på och se vart framtiden tar en. Jag är också sjukt rädd för min framtiden, jag vill också att mina drömmar ska bli som jag vill. Jag vill sjunga i resten av mitt liv, det är det jag vill och jag SKA dit… Jag tror att man ska ha inställningen att man ska och inte att man vill.
  Men man måste nog ha sina svarta dagar för att kunna inse ännu mer att man vill och får ännu mer kämpar glöd, så det finns nog något positivt i det hela.
  Viktor, du är en fantastisk människa, du kommer träffa din kärlek, dina drömmer kommer att gå i uppfyllelse, allt kommer att bli så jävla bra tror jag! För du är grym och du förtjänar allt bra! Du är stark, du fixar detta, och det gör jag med!! Let’s do this day! Vi får båda gå med huvudet högt och tänka ”Fan vad jag är bra! Jag fixar detta! Silken härlig dag!”
  Ha nu en fantastisk dag Viktor! Tro på dig själv!
  DU.ÄR.FANTASTISK!

  My Wåhlander 2013-04-09 07:46:40 http://mywahlander.devote.se
  Svara
 • Så trist å høre at du ikke har det så greit. Du skal vite at det er lov til å ha det kjipt noen ganger, du kjenner i alle fall at du lever. Du skal vite at du er til stor inspirasjon og jeg håper at du føler deg bedre snart 🙂

  Jakob L-H 2013-04-09 07:18:08
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind