Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SITTER I SKOLAN HELA DAGEN

Hej mina vänner! Jag har en hel dag i skolan idag så ska försöka plugga på, lyssna på musik och göra det som är viktigast för dagen! Har fått lite frågor om var jag går i skolan och hur jag får ihop det med övriga livet.

Några frågor jag svarat på angående skolan:

* Jag går på John Bauer i Eskilstuna, har gått om 1 år men som jag alltid brukar säga ” du lever bara en gång ” det året gav mig mycket lärdom och livserfarenhet, då jag bodde i Stockholm istället för gick i skolan.

* Jag går Media programmet, media/journalistik. Tycker det är kul och jag har världens bästa mentor, hon heter Annalena och har kämpat hårt för att få tillbaka mig i skolan.

* Jag går upp tidigt på morgonen för att hinna med mer på dagarna, ibland hamnar även jag efter men det är sånt som händer och jag kan inte säga att jag alltid kan hålla uppe alla bollar i luften samtidigt, men jag gör mitt bästa!

* Ibland blir det två ombyten ett för skolan och sen ett för kommande events och sånt som brukar hända därefter, men det viktigaste av allt jag hade aldrig klarat av det här om det inte var för att jag älskar det, jag älskar att göra hundra saker samtidigt och knappt få allt att gå runt, då mår jag bra!

IMG_8290 IMG_8288Jag och bästa lilla syrran i världen här omdagen, jag skyddar henne mot allt! Hon är min lilla syster oavsett biologisk eller inte, broderskänslor för henne! /  Me and my sister yesterday, I will protect her from everything! She is my little sister regardless of biological or not! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Känner igen mig i dig med skolan! Faktum är att jag går samma linje fast på JB i Karlshamn. Det är en tuff och jobbig linje men kämpa på! Gillar dig blogg!

  Kram Linnéa

  Linnéa Olsson 2013-04-08 23:31:59
  Svara
 • Jag bodde granne med en tjej som gick i din klass i 7an/8an!:D Synd att jag inte visste vem du var när jag var typ 10 år, då hade jag kanske haft turen att träffa dig…

  Elin 2013-04-08 21:20:42
  Svara
 • Jag bodde granne med en tjej som gick i din klass i 7an/8an,

  Elin 2013-04-08 21:18:12
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind