Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SITTER PÅ STARBUCKS COFFE

Vilken drömvecka det har varit! Började veckan med att vara ensam hemma och lärde mig vara mer självständig än tidigare, mamma och pappa har varit utomlands i två veckor runt om i världen, så jag har klarat mig själv dessa veckor.

I onsdags så åkte jag upp till Stockholm och körde en kör ALL IN och resten i kaklet, haha! Vilket resulterade till en trasig iPhone, haha! Men sånt är livet man lever bara en gång! Jag missade morgon tåget till Göteborg, det var precis som i en film, ni vet när man är så stressad och vaknar och har precis missat tåget efter en galen natt ute, haha!

Men till Göteborg kom jag, och jag har fått se våran produkt nu, jag är så galet nöjd! Snart är det lansering men det är mycket jobb innan allt är klart, men det ska bli riktigt kul att lansera sin egen produkt som jag gjort med två vänner till mig blandannat Caroline som jag var med nere i Varberg denna helgen! Denna veckan har varit grym, jag avslutar den på Starbucks Coffe med en stor varm choklad grädde och härlig musik, livet leker nu ska jag åka hem till Eskilstuna och leverara bättre än någonsin, jag älskar mitt liv!

Now i sitting at Starbucks Coffe after a weekend in Gothenburg, i had so nice days here and i will not leave! My train home to Eskilstuna goes soon so i most eat up and take my bag to the train!

I love this life i live right now, i have so fun!! You only live once, don’t forget it! We talk more soon when i sitting at the train, love you best readers!

IMG_2147IMG_2146 cooolpixfunkaIMG_1660
Denna killen har nog aldrig mått bättre, nu åker vi hem till Eskilstuna och leverar! Adios amigos vi hörs snart när jag sitter på tåget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind