Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG I SMILE MAGAZINE

Som ni vet så brukar jag skriva i Smile Magazine varje månad några sidor och jag tycker det är riktigt roligt! Många har frågat efter tidningen och den finns i min stad där jag bor, Eskilstuna runt om i hela stan, det är en gratis tidning som ligger ute ungefär som Metro, fast en lokal tidning.

Men eftersom att så många frågat så har jag ordnat så ni nu kan läsa numret direkt på internet, denna månad bläddrar ni fram till sida 37, för att läsa min sida! Kommer skriva ut när nästa nummer kommer också. Kolla in numret HÄR!

As you know, I usually write in Smile Magazine every month a few pages and I think it’s really fun! Many have asked for the magazine and it’s in my town where I live, Eskilstuna around the town, it is a free newspaper which is looking like Metro, but a local newspaper.

But since so many asked, I’ve arranged so now you can read the number directly on the internet, this month you scroll up to page 37, for reading my page! Will print out when the next issue will too. Check out the number HERE!

smilemagazine1smile2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det är så kul att se att det går bra för dig! 😀 Hoppas att dina drömmar blir verklighet en dag!:) Kram!

    Moa Bergström 2013-04-07 13:19:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind