Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEJ DÅ GÖTEBORG!

Vilken helg! Nu åker jag hem, ska bli skönt att sätta på en film och kanske till och med få sova någon timme på tåget hem till Eskilstuna! Mamma kommer och möter mig på centralen med all min packning, hon är världsbäst! Har längtat efter familjen inte träffat någon av dem på två veckor, familjen före allt!

Har massor med modetips som jag ska skriva om ikväll, men nu kommer mitt internet att dö vilken sekund som helst! Önskar er alla en urskön söndag med kärlek ifrån ett varmt och soligt Göteborg, kanske inte så varmt men soligt!! =)

Now I go home, will be nice to put on a movie and maybe even get to sleep for an hour on the train home to Eskilstuna! Mom comes and meets me at the center of all my packing, she is the best in the world! Have been longing for family never met anyone of them in two weeks, the family before everything!

Have lots of fashion tips I will should write about tonight, but now my internet to die any second! Wishing you all a urskön Sunday with love from a warm and sunny Gothenburg, maybe not so hot but sunny! =)

IMG_1337 copyJag älskar det här vädret som är, nu ska jag sitta på ett tåg flera timmar men en go film så blir denna resan väldigt bra! Jag har ingen telefon så inget instagram för mig på några dagar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand