Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE DAY AFTER!

Vi sov hemma hos våra polare på Kungsholmen, Filip & Sammy! Dom har en riktig drömlägenhet där så vi ägnade morgonen till en god frukost, massa musik och tv tittande precis som en morgon ska vara med andra ord, en bra morgon! =)

Sen satte jag mig ner och jobbade lite! Hård natt eller inte jag har alltid haft en bra själv disciplin när det kommer till jobb! Jag älskar att jobba, att ha projekt och flera bollar i luften samtidigt när allt faller rätt på rätt tid och plats! Bästa känslan.

We slept at the home of our friends on the island of Kungsholmen, Philip & Sammy! They have a real dream apartment where we spent the morning for a good breakfast, lots of music and television viewing as a morning to be in other words, a good morning! =)

Then I sat down and worked a bit! Hard night or not, I’ve always had a good self-discipline when it comes to the job! I love to work, to have projects and several balls in the air at the same time when everything falls right at the right time and place! Best feeling.

IMG_1592 IMG_1594 IMG_1582
Berätta om eran bästa känsla eller något som gör att ni mår riktigt jävla bra?  Tell me about your best feeling or something that makes you feel really good =) ? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åhh de bästa känslorna enligt mig är dels känslan att känna att man kan, att känna att om.jag försöker så kan jag. Som att klara ett hopp i höjd, då känner man att man kan, att man klarar av det (tävlar höjd så tog det som exempel.)
  Och känslan att veta att jag kan hjälpa, att känna att det jag gör verkligen hjälper någon. Att veta att det hjälper någon och att någon uppskattar det.
  Åhh det går inte att beskriva liksom.

  Puss puss
  Amalia 🙂

  Amalia 2013-04-06 17:39:37
  Svara
 • Det är när jag står på scenen och sjunger och när jag skrattar så mycket så att det krampar i magen, och när jag får andra att le och bli glada! Det är dem bästa känslorna för mig tror jag, då mår jag riktigt jävla bra… :’)

  My Wåhlander 2013-04-06 10:33:00 http://mywahlander.devote.se
  Svara
 • Hej
  Hur är det?
  Mailade dig men är osäker på om det var rätt mailadress och det nr jag har till dig fungerar inte längre.
  Men maila mig när du ser detta för hade varit superkul att träffa dig i helgen 🙂
  Kram

  sandra 2013-04-05 19:47:08
  Svara
 • Att vara med kompisar, gå genom stan mitt i natten efter en lyckad utekväll och bara känna sig levande och fri. Det är den bästa känsaln som finns i hela livet <3

  Micaela 2013-04-05 19:35:38 http://pamickanstrappa.blogspot.com
  Svara
 • Haha vilken söt bild på dig 😀

  Petra 2013-04-05 15:18:07 http://www.petranordqvist.webblogg.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind