Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ONE YEARS AGO

Ett år har gått. Ett år av förväntningar, för många som gått rakt åt helvete och många som har förändrat mitt liv. Ett år av saknad efter någon man förlorat, ett år av kärlek till mina närmsta. Ett år av för många sena nätter och ett år som varit alldeles jävla underbart!

När jag ser de här bilderna så ser jag en kille som känner olika känslor, jag ser en kille som jag nästan kan känna på och känna samma känsla idag. Svårt att förklara, ännu svårare att se tillbaka. Vem var jag då? Vem är jag idag? Släpper allt. Hoppas ni har fått en riktigt bra start på dagen, här är lite bilder ni kan se tillbaka på, precis 1 år sen. Bästa!

A year has passed. A year of expectations, for many who have gone straight to hell, and many who have changed my life. A year of loss for a man lost a year of love for my closest. A year of too many late nights and a year that was just fucking wonderful!

When I see these pictures, I see a guy feel different emotions, I see a guy that I can almost touch and feel the same feeling today. Hard to explain, even harder to look back. Who was I then? Who am I today? Releasing everything. Hope you’ve got a really good start to the day, here are some pictures you can look back on, just one year ago. Top!

whooop

Allt är så annorlunda idag än vad det var då, en helt annan värld för en kille med lika stora drömmar om inte större idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand