Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NU NÄR ALLTING ÄR KLART

Jag har sagt att jag vill uppfylla mina drömmar. En av de drömmar jag haft i yngre dagar var att få starta ett eget företag, ni vet hur man tänker. Nu när allting är klart så vill jag berätta denna morgonen hur jävla stolt jag är över mig själv, jag har öppnat ett företag med två nära kompisar till mig, och jag kommer berätta mer om det här snart!

Att gå från en idée till färdig produkt, nu inser jag att jag faktiskt har börjat blivit väldigt strukturerad när det gäller att färdigställa saker, förstår ni hur jag menar? Jag har inte varit så ordentlig som jag är nu förut.

I’ve said that I want to follow my dreams. One of the dreams I had in younger days was to start your own business, you know how to think. Now that everything is ready, I want to tell you this morning how fucking proud I am of myself, I have opened a business with two close friends of mine, and I will tell you more about this soon!

Going from an idée to finished product, now I realize that I have actually started become very structured in terms of finalizing things, you know what I mean? I have not been as thorough as I am now past.

foretag1
Sväljer min stolthet och jobbar vidare! Nu väntar gofika och en hel del skratt och glada miner hos mormor där mina små kusiner håller hus idag dem har ridit på totohästen och nu ska vi fika och grilla, mys!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gud vad kul! Hoppas det är något som alla kan ”använda” eller vad man ska säga 😉 😀

  Elin 2013-04-02 19:36:13
  Svara
 • Grattis Viktor! 🙂

  2013-04-02 15:21:34
  Svara
 • Jeg tænkte lidt på, hvad kan de være der ikke er google translate ude i siden mere?. For er dansker og forstår ikke lige alt hvad du skriver når det er på svensk :p

  Thea Clemmesen 2013-04-02 14:13:11
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand