Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MIN FÖRMIDDAG

Jag kände att jag inte kunde ligga inne hela dagen så jag tog cykeln upp till ICA och köpte med mig lite käk, jag är själv hemma ikväll så ska kolla på flera filmer och bara ha det riktigt gött här hemma på landet!

Sen gick jag ut och satte mig i solen och bara tog vara på varje sekund som om solen skulle gå i moln precis efter. Med lurarna i öronen och väldigt bra musik i öronen, nu ska jag laga mig lite mat och. Det får bli köttbullar och makaroner, jag är rätt bra på att laga mat om jag nu vill!


I felt that I could not stay inside all day so I took the bike up to the ICA and bought me some grub, I’m home alone tonight so will check in several movies and just have a really founded here at home in the country!

Then I went out and sat in the sun and just took advantage of every second as if the sun were to go into cloud just after. With headphones in the ears and very good music in your ears, now I’m going to cook me some food. It may be meatballs and macaroni, I’m pretty good at cooking if I want to!

IMG_1353 IMG_1360

/ Exakt vad man behöver för att må bra, jag älskar TUC Sour cream onion / I love TUC Sour cream onion! /

IMG_1363 IMG_1376 instag

Ni kan även följa mina dagar på instagram där jag heter @ viktorfrisk, ni är guld! Vi ses där.
You can also follow my days on instagram where my name is @ viktor healthy, you’re golden! See you there.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind