Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÄRLIGA FREDAG!

Hej! Jag vaknade precis och tänkte gå upp och börja dagen, men istället sätter jag på en film och njuter av denna morgon någon timme till istället, har massor att göra idag ska börja översätta min blogg till engelska så alla internationella läsare har lättare att förstå, det finns över google translate på högra sidan om ni ser.

Känns som en vinter jacka skulle behövas idag haha rätt kallt kände jag när jag stack ut nosen! Snart kommer min underbara syster och hennes lilla voffing Irme så ska vi laga lite lunch och bara ha det gott, mina föräldrar är och åker Kort Vasa loppet så jävla coolt stort lycka till hela gänget!!

660

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kul! Båda mina föräldrar åker öppet spår och min bror åker halvvasan 🙂 nästa år satsar jag också på att ställa upp

  Elin 2013-02-23 16:57:26
  Svara
 • Ska du till stan i morgon? För i så fall så vill jag JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE träffa dig. Du är guld i mina ögon!!!!

  Ofelia 2013-02-22 19:45:31 http://ofelliaa.devote.se
  Svara
 • Min pappa var också med! 😉 <3

  Filippa 2013-02-22 16:38:48
  Svara
 • Hej Viktor! Hoppas allt är bra med dig?
  Har läst dina ord på internet ett bra tag nu. För varje dag som går så växer du i mina ögon. Vilken GRYM person du är, nästan så man dör. Du peppar, du bryr dig, du har åsikter som är magiska. Blir så sjukligt imponerad av dig varje dag jag går in här, om och om igen.
  Följer även Nellie Berntsson varje dag och när jag fick reda på att ni umgås så slog det mig direkt, NI kommer rocka världens tillsammans hårdare n någonsin. Jag ser både Dig och Nellie som två sjukt grymma och starka personer och er tillsammans kan man ju bara drömma om. Kommer bli bättre än bäst detta. Ser så sjukt mycket fram emot att fortsätta följa er och ser era framgångar enskillt, men framför allt tillsammans. Ni är störst i mina ögon. Alla kärlek och respekt till er!

  Linnea 2013-02-22 11:30:44 http://www.nattstad.se/linneaelisson
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand