Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELT GRYM DAG MED JFR GÄNGET!!

Äntligen är jag hemma på landet igen i Stora Sundby har åkt tåg halva dagen. Men jag saknar redan Göteborg och alla jag har träffat där under den här veckan helt underbart! ! Jag packade ihop min väska och så körde Antonio mig, jag går så sjukt bra överens med både Antonio och Josefine det känns som man är en enda stor familj alla även fast några är i Stockholm, endel i Göteborg och så jag här i Eskilstuna, det är helt jävla underbart!

Jag mötte upp Jennifer och Fredric som är JFR, så otroligt coola personer och antrepenörer, vi hade så sjukt kul! Vi käkade lite på Starbucks på centralen och sen kollade vi runt lite innan jag hoppade på mitt tåg tillbaka till Eskilstuna igen. Vi kommer göra riktigt roliga samarbeten nu under våren och ni som gillar smycken, kepsar och även kläder för killar som sticker ut jag säger bara MYCKET FÄRG! Såg även att snygga Kenza hade på sig en OBEY keps idag från JFR, en sån önskar jag mig när jag fyller 18 år!!

sad

JFR

jennifer
jrfs

IMG_8013

boylojndon

Snart kommer deras BOY LONDON keps upp och jag skriver det till er direkt då självklart, nu ska jag göra en tallrik full med mat som pasta, köttbullar, kesella och en protein shake nu ska jag komma igång med träningen igen efter exakt 1 veckas uppehåll, inga problem säger jag! Allt går och allt jag vill det gör jag med den inställningen så klarar man allt! Hörs sen 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • OHHH MYYY GOOOD!! VA SNYGGA SKOR I VÄSKAN!! Vart har du köpt dem?! Skulle vara en perfekt present till min boy 😉

  Andrea 2013-02-22 19:27:28
  Svara
 • Heejjj Viktor!
  Älskar att läsa din blogg, verkligen.
  Men tänkte fråga en ganska werid fråga, är du bra på matte? haha,sitter här hemma och försöker plugga men går sådär. Skulle vara kul att veta 😉

  Amanda hultqvist 2013-02-21 21:19:10
  Svara
 • kan du säga dett till nellie snälla? jag vill at du också ska veta att du är bra! ta åt dig du också om vad jag säget till nellie! jag vill bara att du hon ska veta hur jag tror att det är. hej nellie. jag vet att du inte kommer läsa detta man jag vill bara säga, STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV! en sak jag kan lova dig är att detta sk. helvette kommer ta slut för dig. någon gång. de skulle ALDRIG behövt börja för INGEN ska vara tvungen att pina sig genom dagarna och kanske till och med vara rädd för att gå till skolan som du gör. du är fin, snygg, haft otroligt tur med ditt utseende verkar SNÄLL. folk är avudsjuka och tycker därför det är ok att trycka ner dig för ”du är ju redan så snygg o perfekt?” right? du är grym på att ta upp saker som faktiskt händer överallt i världen och du har otrolig makt att påverka och de gör du as bra! jag avundas dig och din styrka att du orkar! och du får INTE GE UPP! jag tror folk är rädda, de vet att de gör fel och du sätter dem i kläm och får dem att bli oroliga de vet att de gör fel och du nyper på en svaga punkten hos dem och därför ger de sig på dig.. du får inte sluta för då har de vunnit! kämpa på och vinn fighten. för vem vinner i slutändan? de vet vi. om du fortsätter som du gör kommer du o lyckas du får bara inte ge upp. du måste lova mig de. du är bra och de är de som gör folk som är mindre bra osäkra och sätter taggarna utåt. var stark <3

  hanna 2013-02-21 21:13:42
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand