Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KAN VI INTE LEVA FARLIGT TILLSAMMANS

Underbar kväll med mys, film vi såg The Words riktigt bra! Har haft tid att tänka ikväll ibland behöver man det och om någonsin nu. Imorgon ska jag följa med Nellie till skolan så jag kommer lämna sängen tidigare än klockan 07. Ska bli riktigt kul att hänga med henne en dag och träffa hennes vänner!

Jag antar väl att det är något som är endel av mig måste även jag få uppleva. Varje dag betyder så mycket på något sätt och jag infinner mig varje dag i att alltid kunna älska mina nära mer och uppskatta det lilla! Det är så jävla viktigt, all kärlek god natt!

sssa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand