Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KAN VI INTE LEVA FARLIGT TILLSAMMANS

Underbar kväll med mys, film vi såg The Words riktigt bra! Har haft tid att tänka ikväll ibland behöver man det och om någonsin nu. Imorgon ska jag följa med Nellie till skolan så jag kommer lämna sängen tidigare än klockan 07. Ska bli riktigt kul att hänga med henne en dag och träffa hennes vänner!

Jag antar väl att det är något som är endel av mig måste även jag få uppleva. Varje dag betyder så mycket på något sätt och jag infinner mig varje dag i att alltid kunna älska mina nära mer och uppskatta det lilla! Det är så jävla viktigt, all kärlek god natt!

sssa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind