Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PHOTOSHOOT IN GOTHENBURG

photoshoot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart kommer tjejens klänning ifrån? 🙂
  Du är bäst

  Klara 2013-02-19 13:40:06
  Svara
 • Viktor vad gör man när livet alltid går fel? När man hatar sig själv så sjukt myvket att man mår illa av att se sig själv i spegeln? När alla bara sviker och sviker utan att bry sig? När alla lämnat än och man är fullkomligt ensam? När man inte är lycklig och aldrig riktigt varit det?

  ... 2013-02-16 20:23:18
  Svara
  • Svar på ...s kommentar.

   Jag tror du behöver byta inställning. Börja se saker från en annan vinkel. Att allting går fel kanske inte är sant. Du kanske ser saker värre än vad det egentligen är. Lätt hänt när man inte är glad. Och tänk på att allt händer av en orsak. Det kanske någonting du behöver lära dig utav det.
   Och när du ser dig i spegeln. Istället för att suka och säga något dumt mot dig själv. Säg någonting fint om din själv. Även om du inte känner så. Så har ord så makt. Och tillslut börjar du tycka/känna så. Det är svårt att när det har gått åt fel håll. Men kämpa tillbaka vännen. Jag själv är också otroligt ensam till vardags. Men se det bästa utav det. Som nu har du chansen att lära känna dig bättre. Vem du är. Och träna på att älska dig igen. Och ta börja med att först.tycka om dig på insidan sen utsidan. Jag själv tycker att det är lättare den ordningen. Men också för att jag tycker insidan är viktigare. När du är ensam försök och tänka vad vill jag göra i livet. Kan vara svårt att komma på men tänk efter. Vad tycker jag är kul. Sen när man gör saker man tycker om och blir glad av. Så blir man lycklig.
   Lycka till.
   Hoppas min kommentar hjälper dig!
   KRAM

   Alicia 2013-02-17 09:39:57
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand